برخی راهکار‌های مناسب برای از بین بردن بوی مرغ قبل از پخت و از بین بردن بوی مرغ بعد از پخت را در مطلب زیر می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای از بین بردن بوی مرغ ممکن است شما به طعم برخی موادی که به مرغ اضافه می‌کنید، حساس باشید و نتوانید طعم و بوی برخی مواد افزودنی را تحمل کنید. در این حالت توصیه می‌شود که از چند تکه هویج یا ساقه کرفس برای از بین بردن بوی مرغ استفاده کنید. در ادامه به برخی راهکار‌های مناسب برای از بین بردن بوی مرغ قبل از پخت و از بین بردن بوی مرغ بعد از پخت اشاره کرده ایم: 

آب لیمو
برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ بهتر است که قبل از پخت، آن را ساعتی در سس یا آب لیمو بخوابانید. با استفاده از این روش به راحتی می‌توانید بوی بد مرغ را از بین ببرید.


بیشتر بخوانید


رزماری و پیاز
برای از بین بردن بوی مرغ هنگام پخت می‌توانید از گیاهان و ادویه‌جاتی مانند رزماری و پیاز استفاده کنید تا به راحتی بوی بد مرغ را از بین ببرید.

سیر
یکی دیگر از روش‌های بی‌نظیر برای رفع بوی مرغ، این است که مرغ را از قبل در سیر رنده شده بخوابانید.

نمک
شب قبل از پختن مرغ‌ها، روی آن نمک بپاشید و مرغ را در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. سپس مرغ را خوب بشویید و با مقداری کره، تفت دهید و پخت آن را ادامه بدهید.

سرکه
نیم‌ساعت پیش از پخت مرغ، تکه‌های مرغ را در سرکه، آب لیمو یا زردچوبه بخوابانید و پس از آن خواهید دید که بوی بد مرغ از بین خواهد رفت.

استفاده از ترکیب معطر
یک عدد سیب، دو عدد چوب دارچین، چهار عدد میخک، مقدار کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه برای از بین بردن بوی بد مرغ در این روش لازم است. طریقه استفاده از این مواد به این صورت است که باید هنگام پخت مرغ این مخلوط را به آب آن اضافه کنید. خواهید دید که بوی بد مرغ از غذای تان حذف خواهد شد.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۲۱ شهريور ۱۴۰۰
عزیزم بذار مرغ اگر تونستیم بخریم. سعی می‌کنیم به بوش اعتراض نکنیم. قول میدم قول قول
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۴ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
فقط زعفران ولی بیشتر ازحدی که تو غذاهای دیگر میزنید
درعوض عالی میشه. حالا نمی‌خواد بگی مو زعفرون.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
این‌ها که خودشون بودار کردنه! بیشترم وسواس ایحاد می‌کنه! کافیه یه‌بار نیم‌پز بشه و آبشو عوض کنی! تمام!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۱ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
نیم ساعت قبل از پخت بزارید تو ادویه کاری وزعفرون و زردچوبه وفلفل سیاه.مرغتون طعم بی نظیری میگیره.
Iran (Islamic Republic of)
فقیر
۱۰:۲۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
گربه دستش به گوشت نمی‌رسید می‌گفت بو میده
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۰۹:۴۷ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
کو مرغ؟؟دیگه مرغی نیست که بخوایم درباره ی بوش فکر کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۰ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
مناسبترین روش پختن مرغ به تنهایی به مدت ۱۰ دقیقه است بعدش آب آنرا دور بریزید با این روش حدود ۹۰درصد از هورمونها و مواد شیمایی دفع میشه و مرغ بدون بو و تقریبا عاری از هورمون ومواد مضر شیمیایی میشه
Iran (Islamic Republic of)
Xelo
۱۳:۰۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
هورمون و مواد شیمیای دفع میشه ولی بوش همچنان بعد پخت و میل کردن آن ب خوبی احساس میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۹ ۱۸ شهريور ۱۴۰۰
هیچی بهتر از پیاز نیست..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۴ ۱۸ شهريور ۱۴۰۰
آخ دلمون تنگ بوی مرع شده ...