او کلاس اول و دوم دبستان را در شهرستان عجبشیر به اتمام رساند، اما کلاس سوم ابتدایی او با خاطرات تلخی همراه است؛ چرا که با قشونکشی متفقین و تهاجم آنها پدرش را از دست میدهد. او در نبود پدر به همراه مادر و چهار خواهر و یک برادرش با فراز و نشیبهای زندگی کنار میآید و با تشویق و هزینه دایی بزرگش تحصیلات را تا مقطع دبیرستان ادامه میدهد.
در کنار ناملایمات و سختیها، سال 1329 به دبیرستان لقمان تبریز میرود و سپس به استخدام آموزش و پرورش درمیآید.
در جریان کودتای 28مرداد، چهار ماه زندانی میشود. پس از آزادی تا سال 1338 در آموزش و پرورش بهکارش ادامه میدهد.
او سپس در دبیرخانه فرمانداری عجبشیر کار کرد و مسئولیت شورای آرد و نان کمیته ایثارگران را بر عهده داشت و سال 1360 بازنشسته شده است.
میرقنبر حیدری سال 1347 امتحان متفرقه داد و سال 1355 هم دیپلم ادبی گرفت.
عشق 25 ساله دانشگاه رفتن
35 سال پیش وقتی مرز 50 سالگی را پشت سر میگذاشت، صدور حکم بازنشستگیاش از فرمانداری شهرستان عجبشیر نه تنها او را خانهنشین نکرد که عشق رفتن به دانشگاه را در دلش انداخت.
اما از سال 55 تا 80 (25سال) پشت کنکور ماند تا این که بالاخره سال 80 سد کنکور را میشکند و در دانشگاه آزاد جهرم در رشته علوم اجتماعی گرایش برنامهریزی قبول میشود.
او میگوید: به خاطر کهولت سن و مشکلات مسکن مسئولان دانشگاه با انتقال من موافقت کردند و به دانشگاه آزاد تبریز منتقل شدم.
مسنترین دانشجوی کشور شهریههای بالای دانشگاهی را یکی از مهمترین موانع آموزشی دانست و گفت: سال 84 باید مقطع کارشناسی را تمام میکردم، ولی به علت شهریههای بالا مجبور شدم واحدهای کمتری بردارم و این مساله باعث شده تحصیل من در مقطع کارشناسی11 سال طول بکشد.
میر قنبر در زمان تحصیل، درس استادان را سر کلاس یا مینوشت یا ضبط میکرد. میآمد خانه وچند بارخلاصه درسها را روخوانی میکرد و گوش میداد.
او در طول تحصیل در دوره کارشناسی سه ترم مشروط شده، با درس زبان انگلیسی همچون بسیاری از دانشجویان مشکل اساسی در یادگیری داشته، چند میلیون خرج تحصیلش کرده تا این که سال 91 با حسابداری دانشگاه تسویه کرده و مدرک کارشناسی را در رشته علوم اجتماعی اخذ کرده است.
قبولی در کارشناسی ارشد
بعد از اخذ مدرک کارشناسی، میرقنبر حیدری به صرافت میافتد تا تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد نیز پیگیری کند. بنابراین مهر 92 در رشته تحقیقات آموزشی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجبشیر پذیرفته میشود. او خرداد امسال بعد از سه سال تلاش و کوشش از پایاننامه ارشد خود دفاع کرد.
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد میرقنبر حیدری در هشتمین روز از خرداد امسال در محل اتاق دفاع دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجبشیر با حضور استادان راهنما و داور و همچنین ریاست واحد و جمعی از دانشجویان برگزار شد و بهعنوان «تربیت دینی از منظر قرآن» با موفقیت مورد دفاع قرار گرفت. در جلسه دفاع وی دختر، نوه و نتیجهاش او را همراهی میکردند.
البته تمام تلاش میرقنبر حیدری به تحصیلات او خلاصه نمیشود، چرا که او سودای ریاستجمهوری را نیز در سر داشت و چهار بار برای انتخابات ریاست جمهوری ثبتنام کرده است.
سودای ورود به سیاست
نکته جالب در زندگی سید قنبرحیدری شیشوانی، 86 ساله، نامزد شدن وی برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی از دوره اول تا دوره پنجم مجلس از حوزه انتخابیه مراغه و عجبشیر است که خود میگوید: به علت ناتوانی مالی، ستاد انتخاباتی نداشتم و در مجموع این پنج دوره فقط 1406رای به دست آوردم.
البته اززندگی او فیلم مستندی نیز به وسیله محمدحسین شیروانی با نام «رئیسجمهور میر قنبر» ساخته شده و با حضور خودش در لوکارنو سوئیس و یوکوهامای ژاپن اکران شده و در کشور ژاپن جایزه نیز کسب کرده است.
منبع: ضمیمه چمدان روزنامه جام جم
انتهای پیام/