بهره وری از یاقوت سرخ با شرکت در دوره های فرآوری

 مدرس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی از برگزاری دوره کوتاه مدت فرآوری زرشک به همت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند خبر داد.

 افشاری گفت: انگیزه ما از طراحی و تدوین دوره فرآوری زرشک، انتقال دانش فرآوری گیاه مزیت دار زرشک در استان بود.

او افزود: در حال حاضر محصول زرشک با قیمت پایین به صورت خام و از طریق دلالان به فروش می‌رسد و حداقل سود از فروش محصول نصیب کشاورز زحمتکش استان می‌شود که با فرآوری این گیاه و تولید محصولاتی با ارزش افزوده بالاتر ضمن اشتغالزایی، حداکثر بهره وری از گیاه زرشک به عمل آمده و موجب رونق اقتصادی در استان خواهد شد.

این کارآفرین و پژوهشگر بیان کرد: درحال حاضر بیشترین میزان فرآوری زرشک به صورت تولید فرآورده‌های غذایی از جمله اّب زرشک، مربا، ترشی، لواشک و حبه زرشک در کارگاه‌های خانگی انجام شده و با آموزش صحیح روش‌های فرآوری می‌توان در حوزه صنایع دارویی، آرایشی بهداشتی، کشاورزی و صنعت نیز از این محصول بهره برداری کرد.

افشاری بیان کرد: مخاطبان دوره همه افراد علاقمند به فرآوری محصولات مزیت دار استان هستند که حداقل مدرک دیپلم را داشته باشند و ترجیحا این دوره می‌تواند برای فارغ التحصیلان رشته‌های کشاورزی مفید باشد چراکه با ارائه ایده‌های کاربردی، تجربیات ارزشمندی را نصیب این افراد خواهد کرد.

او با اشاره به مهارت‌هایی که افراد در این دوره می‌آموزند، افزود: آموزش تهیه و تولید ۱۰ فرآورده دارویی، غذایی، آرایشی بهداشتی و صنعتی از گیاه زرشک از جمله مهارت‌هاست که تولید هر کدام از این محصولات می‌تواند گره‌هایی از مشکلات اشتغالزایی در استان را باز کند.

این مدرس دوره اظهار کرد: افراد پس از پایان دوره توانایی تولید ۱۰ فرآورده و محصول غذایی، دارویی، آرایشی بهداشتی و صنعتی از گیاه زرشک را خواهند داشت که تولید هریک از این محصولات می‌تواند باعث ایجاد اشتغال و کسب درآمد شود.

علاقمندان برای شرکت در این دوره می‌توانند به صورت حضوری به دانشگاه علمی کاربردی بیرجند مراجعه و یا با شماره ۳۲۲۰۷۰۵۶ تماس حاصل کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.