شهردار شیراز تاکید کرد: شیراز باید به عروس شهر‌های ایران در بخش زیباسازی، معماری، نورپردازی و …تبدیل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسن اسدی شامگاه گذشته در آیین افتتاح و رونمایی از پروژه‌های نورپردازی به صورت همزمان در سه محور کلانشهر شیراز، با اشاره به اینکه شیراز نور است و باید با داشته‌های باستانی، فرهنگی، تاریخی، تمدنی و تدینی به نور علی نور تبدیل شود. 

او گفت: بزرگانی در این شهر زیست داشته‌اند از حافظ و سعدی و ملاصدرا و امامزادگان عظیم‌الشان که خود نوری در این شهر ایجاد کرده‌اند.

اسدی تصریح کرد: شیراز باید به عروس شهر‌های ایران تبدیل شود.

شهردار شیراز همچنین از اقدامات سیما و منظر و فضای سبز شهری شهرداری بابت اجرای پروژه‌های نورو پردازی و بازخورد مثبت شهروندان از این پروژه‌ها تقدیر کرد و گفت: امسال، سال بهره‌برداری از پروژه‌های خرد و کلان، شکوفایی، ثمردهی و گل چیدن از گلستان شهر شیراز و این جهانشهر است.

اسدی ادامه داد: اقدامات عمرانی در شهرداری شیراز تعطیل پذیر نیست به گونه‌ای که حتی در نخستین روز کاری سال جدید یم دور برگردان در شمال غرب به نام شهید اکبر ممسنی به بهره‌برداری رسید و امشب هم دومین پروژه افتتاح می‌شود.

او همچنین اعلام کرد که طی دو هفته آینده چند پروژه عمرانی به ارزش ۱۶ هزار میلیارد تومان با حضور یکی از معاونین رئیس جمهور در شیراز به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار شیراز در خاتمه سخنانش خاطرنشان کرد: با توجه به ناترازی انرژی در کشور، پروژه‌های نور پردازی در راستای مصرف کم انررژی و چراغ‌های کم مصرف اجرایی شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این مراسم ضمن تبریک نوروز ۱۴۰۴، گفت: خدا را شاکریم خدمت گذار مردمی شریف، خوش اخلاق و بزرگ در شهری زیبا هستیم.

سید ابراهیم حسینی با گریزی به سابقه این شهر، عنوان کرد: اگرچه افتخار به گذشته شهر شیراز ارزشمند است، اما پاسداشت و اضافه شدن به این شکوه، عظمت، زیبایی و بزرگی وظیفه ما هست.

او تصریح کرد: خوشبختانه روند توسعه و آبادانی به سمتی پیش می‌رود که هم مسائل زیرساختی و هم زیباسازی و هم منظر شهر، معماری و گردشگری به سرعت پیشرفت کرده است.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ضمن تقدیر از تلاش‌های انجام شده در سال گذشته، به شهروندان نوید شهری زیباتر و مناسبتر و شایسته آنها در سال جاری داد و ابراز امیدواری کرد که شاهد تحول در همه جنبه‌های شهری باشیم.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز نیز در این مراسم بیان کرد: به همت والای شهردار شیراز که همواره توجه ویژه به سیما و منظر شهری دارند، از دو سال گذشته ۶۰ پروژه نور پردازی در نقاط مختلف شهر از جمله پل‌ها، تقاطع‌ها، میادین، پارک‌ها …انجام شده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

حمید کشتکار با بیان اینکه سه پروژه نیز امشب افتتاح خواهد شد که نخستین آن مربوط به اجرای عملیات نورپردازی بلوار پاسداران به طول ۲۸۰۰ مترمربع از پارک قوری تا میدان معلم است، گفت: برای اجرای این پروژه ۹۲۰ چراغ در رفوژ بلوار نصب شده که انعکاس آنها به سمت بالا و درختان است.

او ادامه داد: از رنگ‌های سرد و گرم و متنوع به تناوب در این پروژه استفاده شده است.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز با بیان اینکه ۴۶۰ درخت در طول این بلوار وجود دارد، طول کانال حفاری شده در اجرای این پروژه را ۵ کیلومتر، متراژ کابل استفاده شده را ۱۰ کیلومتر و تعداد تابلو برق را ۱۳ تابلو اعلام کرد.

کشتکار عنوان کرد: تکمیل دالان نور ارگ کریمخانی به میزان ۴۰ مترمربع و لوستر‌های خیابانی بلوار بوستان به سمت آرامگاه سعدی به میزان ۱۹ دستگاه لوستر نیز دو پروژه دیگر نور پردازی است که امشب به افتتاح می‌رسد.

منبع: شهرداری شیراز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۵ ۰۹ فروردين ۱۴۰۴
شیراز عروس شهرها هست اگر شهرداری شیراز بگذاره

چشم اندازهای طبیعی شهر رو نابود کردن فقط برای اینکه اسم خودشون رو مطرح کنن
فجایعی که رقم زدند قابل جبران نیست دست بردار هم نیستن صدای فریاد شیرازی‌ها برای نجات شهر عزیزشون بجایی نمیرسه
United States of America
ناشناس
۰۸:۲۰ ۰۹ فروردين ۱۴۰۴
اینجور که شما پیش میرین شیراز میش داماد شهر هاییییی ایدان لجن زار میش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۶ ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
شهردار شیراز کمر به نابودی شیراز بسته است همه چشم اندازهای طبیعی شیراز را نابود کرده و دست از تخریب منابع طبیعی برنمی‌دارد فقط در اندیشه مطرح کردن اسم خودش هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۶ ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
بله دیگه
سهم برق مناطق مسکونی و کارخانجات دیگر شهرها رو بدین شیراز نورافشانی کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۸ ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
آبادان یک زمانی عروس خاورمیانه بود نیازی به باید هم نداشت اما یک حسادت این شهر را ویران کرده و دیگر نخواهند گذاشت به دوران اوج خود برگرده
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۵:۱۹ ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
بدا به حال شیراز با این شهردار و شورای شهرش
حداقل کپی کاری هم نمیتوانید بکنید کچاز کار چهار تا شهردار موفق داخلی و خارجی ،بر اساس نیاز ...
آخرین اخبار