به گفته مدیر کل راه آهن قم در ایام تعطیلات نوروز روزانه پنج رام قطار از ایستگاه راه آهن قم به مقصد مشهد مقدس حرکت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛  مدیر کل راه آهن قم در گفتکو با خبرنگاران با بیان اینکه مجموعه راه آهن تمام تلاش خود را در اوج سفر‌های نوروزی برای خدمات رسانی به مسافران ارائه می‌دهد گفت: روزانه پنج رام قطار به مقصد تهران و پنج رام قطار به مقصد مشهد از ایستگاه راه آهن قم حرکت می‌کند.

مجید ارجونی همچنین از سوار و پیاده شدن روزانه ۶ تا ۷ هزار مسافر در ایستگاه‌های قطار قم و محمدیه خبر داد و افزود: روزانه به طور متوسط ۶۱ رام قطار در حوزه استحفاظی قم تردد می‌کند.

او در ادامه با اشاره به مراسم بدرقه مسافران اولین قطار قم مشهد به عنوان قطار حرم تا حرم در سال ۱۴۰۴ گفت: این مراسم با همکاری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها برگزار شد که پرچم متبرک گنبد آن حضرت پیش روی مسافران گذاشته شد تا سفر خود را به نام نامی ائمه معصومین متبرک کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.