یک مقام حماس از روند مثبت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس غزه خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - یک سخنگوی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این جنبش «نشانه‌های مثبتی» درباره آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس مشاهده می‌کند. 

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که یک هیئت بلندپایه حماس با میانجیگران در قاهره دیدار می‌کند. قرار است شرایط مرحله دوم آتش‌بس در این دیدار‌ها مورد بحث و گفت‌و‌گو قرار گیرد. 

هفته گذشته یک مقام ارشد حماس گفته بود که آخرین دور مذاکرات درباره مرحله دوم آتش‌بس هنوز پیشرفتی نداشته است. در ادامه، رسانه‌ها گمانه‌زنی کردند که مذاکرات به بن‌بست رسیده و نگرانی‌ها از بازگشت به جنگ افزایش یافت. 

مرحله اول آتش‌بس غزه روز ۱۹ ژانویه (۳۰ دی ماه) آغاز شد و قرار است ۶ هفته ادامه داشته باشد. آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل می‌گوید که آتش‌بس باید پا بر جا بماند تا کمک‌رسانی به غزه انجام شود. طبق توافق، در صورتی که آتش‌بس به مرحله دوم برسد باید نظامیان صهیونیست به طور کامل عقب‌نشینی کنند و در انتها آتش‌بس دائمی برقرار شود.

منبع: الجزیره

برچسب ها: آتش بس ، غزه ، جنبش حماس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۵ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
اصولا غربی ها دهن گشادی دارند و از این طریق .مردم را میترسانند تا به اهداف خودشان برسند
ترامپ اعتراف کرد .که جان بولتون سالخورده و جنگ طلب را با خودش همراه میکرده تا از این طریق به اهداف اش برسد
و مردم دنیا را از مترسک جان بولتون بترساند..که اگر با اهداف ما موافقت نکنید .جنگ را شروع میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۸ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
وقتی ترامپ اومد، حماس مجبور به اتش بس شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۳ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
تحلیل کاملا غلط
وقتی ترامپ اومد شرایط حماس را قبول کرد و آتش بس شد یعنی قبلشم میشد آتش بس بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۹ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
اگرحمایت براهداف خود پافشاری بکند ترامپ عورضه شروع جنگ را ندارد حماس به اهداف میرسد
آخرین اخبار