عضو کمیسیون بهداشت مجلس می‌گوید بودجه مورد نیاز افزایش ظرفیت پزشکی به وزارت بهداشت تخصیص داده شده لذا این وزارتخانه نمی‌تواند آن را اجرا نکند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - روح‌الله لک علی‌آبادی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درخصوص وضعیت افزایش ظرفیت پزشکی در کشور و مشکلات موجود در مسیر اجرای این مصوبه گفت: افزایش ظرفیت پزشکی در سه سال گذشته عملیاتی شده، اما امسال وزارت بهداشت به‌دلیل بهانه‌هایی همچون عدم تخصیص بودجه، اعلام کرده که دیگر ۲۰ درصد افزایش ظرفیت را نخواهد داشت و این در حالی است که بودجه مورد نیاز به وزارت بهداشت تخصیص داده شده است لذا وزارت بهداشت نمی‌تواند مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را اجرا نکند.

نماینده مردم ازنا و دورود در مجلس بیان کرد: در حال حاضر در بسیاری از مناطق محروم، کمبود پزشک به یک معضل جدی تبدیل شده است و در برخی از شهرها به‌خصوص در کلان‌شهر‌هایی مانند تهران، ممکن است با کمبود پزشک متخصص و فوق تخصص مواجه نباشیم، اما در مناطق محروم وضعیت متفاوت است؛ ما در شهر‌هایی مانند دورود برای تامین یک پزشک عمومی به شدت با مشکل مواجه هستیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اهمیت افزایش تربیت پزشک برای رفع این مشکل اظهار کرد: تربیت یک پزشک فرآیندی زمان‌بر است و نیاز به برنامه‌ریزی بلندمدت دارد. اگر امروز به این موضوع توجه نکنیم، ممکن است در آینده با بحران کمبود پزشک و پرستار در کشور روبه‌رو شویم و این در حالی است که با توجه به ظرفیت دانشگاه‌ها و امکان تربیت پزشکان بیشتر، می‌توانیم وضعیت را بهبود بخشیم.

لک علی‌آبادی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین نیاز‌های جامعه ما، به‌ویژه در مناطق محروم، تامین کادر درمانی کافی است. وزارت بهداشت به‌عنوان سکاندار سلامت کشور باید تمام همت خود را برای مدیریت این بحران به‌کار گیرد علاوه بر این، توجه به تجهیزات پزشکی و دارو نیز از جمله مواردی است که باید در اولویت قرار گیرد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: در صورتی که وزارت بهداشت در انجام وظایف خود با مشکل مواجه باشد، مجلس آمادگی کامل دارد تا در این زمینه کمک کند چون تامین سلامت جامعه یکی از اولویت‌های اصلی کشور است و برای دستیابی به این هدف، هم‌افزایی بین وزارت بهداشت و مجلس ضروری است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۹ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
پزشکی دیگه اشباع شده. دندانپزشک کم داریم. بخش زیادی از دانشجویان پزشکی ورودی بهمن دانشگاه آزاد تهران، در کلاسها صندلی برای نشستن ندارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۴ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
پس چرا بسیاری رشته های تخصصی پزشکی دیگه داوطلب ندارند !
United States of America
ناشناس
۱۰:۱۴ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
مگه فقط بودجه است ظرفیت کلاسها و آزمایشگاه ها مهمتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۰ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
رشته پزشکی مگر تاریخ و علوم سیاسی و یا اجتماعی است که با اضافه کردن صندلی ظرفیت آن را بالا برد، به خدا ظلم به مردم است اگر با تربیت پزشک بی سواد و بی تجربه با جان مردم بازی کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۶ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
چرا نمیتونه ؟

مگر مجلس قانون حجاب رو اجرا کرد ؟ پس اونم میتونه بی خود حرف نزنید!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۱ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
با فراهم شدن زمینه در قانون تسهیل مجوزها اغلب پزشکان عمومی بجای درمان بیماران به خدات زیبایی روی آورده اند که هم پولساز و هم بی دردسر است و این سبب خالی ماندن اغلب ظرفیت‌های تخصصی پزشکی در دانشگاهها شده است لذا لازم است نمایندگان ملت چاره اندیشی کنند
Iran (Islamic Republic of)
ع.ا.ق
۰۷:۰۹ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
تا الان که مافیایی به نام وزارت بهداشت به مصوبه تمکین نمی کند و نخواهد .
من همواره تصور می کردم مافیا فقط توی سیسیل هستش
آخرین اخبار