نخست‌وزیر گرینلند به اظهارات ترامپ در نشست مشترک کنگره واکنش نشان داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دونالد ترامپ بار‌ها تمایل خود را برای الحاق گرینلند به ایالات متحده ابراز کرده است، و سخنرانی دیشب او در کنگره نیز از این قاعده مستثنی نبود. 

او گفت: «ما به شدت از حق شما برای تعیین آینده خود حمایت می‌کنیم، و اگر انتخاب کنید، به الحاق شما به ایالات متحده آمریکا خوش‌آمد می‌گوییم.». 

اما نخست‌وزیر گرینلند به این دعوت ادعایی پاسخ داده و گفت: «ما نمی‌خواهیم آمریکایی باشیم.» 
موته اگده گفت: «گرینلند مال ماست. ما نه می‌خواهیم آمریکایی باشیم، نه دانمارکی، ما گرینلندی هستیم.»

وی افزود: «آمریکایی‌ها و مقامات آنها باید این را درک کنند. ما برای فروش نیستیم و نمی‌توانیم در برابر آن بی تفاوت باشیم. آینده ما توسط خود ما در گرینلند تعیین می‌شود.» 

ترامپ استدلال کرده است که ایالات متحده به این قلمرو خودمختار دانمارک برای امنیت ملی و بین‌المللی نیاز دارد. اما دانمارک بار‌ها تأکید کرده است که گرینلند برای فروش نیست. 

موقعیت استراتژیک این منطقه و منابع غنی معدنی می‌تواند به نفع ایالات متحده باشد، زیرا در کوتاه‌ترین راه از اروپا به آمریکای شمالی قرار دارد.

منبع: اسکای نیوز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۲
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۲ ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
کلی منابع معدنی کمیاب دست نخورده داره که زیر یخ ها در این سرزمین بزرگ پنهان است
دانمارک نباید این سرزمین رو از دست بدهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۷ ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
اگه حق رای بده مام حاضریم یکی از ایالتهای آمریکا بشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۵ ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
این هم نتیجه نوکری شما برای امریکا
دیگه دیر شده وکاری ازدست شما بدنمیاید
Turkiye
ناشناس
۱۸:۰۰ ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
یه فیلم جالب دیدم خرسهای قطبی گرینلند افتاده بودن دنبال ترامپ
آخرین اخبار