رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد آماده دیدار دوباره با ترامپ در شرایط برابر است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین گفت که در صورت دعوت رئیس‌جمهور آمریکا، آماده ملاقات دوباره با دونالد ترامپ است، اما تأکید کرد که هرگونه ملاقات دیگر در کاخ سفید باید «جدی» باشد تا او این سفر را انجام دهد. 

او به بلومبرگ گفت: «ما شایسته یک گفت‌وگوی برابر هستیم. اگر رئیس‌جمهور آمریکا مرا برای یک گفت‌وگوی سازنده، برای حل مشکلات واقعی، برای سؤالات جدی و اقدامات و پاسخ‌های واقعی و قاطع دعوت کند، من خواهم آمد.» 

بلومبرگ در ادامه نوشت: زلنسکی حتی خود را برتر از ترامپ می‌داند، هرچند که خواستار رفتار «در سطح برابر» است. خودبزرگ‌بینی افراطی او باعث شده است که به گونه‌ای متفاوت در کاخ سفید رفتار کند. 
اظهارات زلنسکی پس از جنگ لفظی بین او، ترامپ و معاون رئیس جمهور آمریکا، جی دی ونس در دفتر بیضی کاخ سفید بیان شد.

در جریان این تبادل، ترامپ از نگرش رهبر اوکراین نسبت به ادامه جنگ در کشورش انتقاد کرد، در حالی که زلنسکی انتظار خود را برای حمایت همه جانبه از کشورش را ابراز داشت.

منبع: بلومبرگ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار