معاون برنامه‌ریزی آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی با انتقاد از وابستگی معیشت مردم با کشاورزی گفت: بخش مهمی از چالش آب استان به بخش کشاورزی بستگی دارد که باید در این زمینه باحذف کشاورزی سنتی قدم‌های مثبتی برداشته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛خدادادی -جلیل‌زاده معاون برنامه‌ریزی آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی در این نشست گفت: از آنجایی که مدیریت آب چند وجهی است در برموارد با مشکل مواجه هستیم که باید به سمت مدیریت مصرب آب رفته بهره وری را افزایش دهیم.

وی افزود: متولی اصلی مدیریت منابع آبی آب منطقه‌ای استان است، اما مشکل از جایی است که در اجرا آنطور که باید درست عمل نمی شود.

معاون برنامه‌ریزی آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به مشکلات اقلیمی که به وجود آمده هم اکنون بارندگی‌های ما نسبت به نرمال ۵۰ درصد کاهش یافته که این موضوع ما را مجبور می کند به سمت طرح سازگاری با چالش کم آبی برویم.

حسن زاده مدیر کل محیط زیست آذربایجان شرقی هم در این نشست گفت: عمده‌ترین چالش آبی استان در عدم تعادل مصارف و منابع است.

وی افزود: تغییر رویکرد و تنفس در بهره برداری از منابع آبی به ویژه در بخش کشاورزی امروزه بهترین راهکار مقابله با کم آبی است.

صادقی عضو شورای شهر تبریز هم گفت: بیش از ۵۰ درصد از منابع آبی استان بهینه مصرف نمیشود که این مارا با بحران مواجه کرده است.

وی بیان کرد: نگاه سیاسی به محیط زیست و موضوع آب شیوه‌ای نادرست است که مانع رفع مشکلات این حوزه می شود وی یکی از چالش‌های حوزه آب را نبود مرجع واحد در تصمیم گیری‌ها دانست.

برچسب ها: کم آبی ، مصرف آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.