دبیر انجمن انبوه سازان تهران گفت: ساخت مسکن با توان دولت امکان پذیر نیست، بنابراین راهی جز بهره گیری از توان بخش خصوصی برای ساخت مسکن نیست.

باشگاه خبرنگاران‌جوان؛ محبوبه‌کباری -  رامین گوران  دبیر انجمن انبوه‌سازان استان تهران در حاشیه  همایش با اشاره به برگزاری جلسه کارگروه اقتصادی دولت با هدف بررسی راهکارهای اصلاح نهضت ملی مسکن از آماده سازی بسته های اجرایی توسط انبوه سازان خبر داد و اظهار کرد: مدل های مختلفی برای ساخت مسکن با مشارکت بخش خصوصی، سرمایه‌گذاران و انبوه سازان تهیه شده است که به دولت هم ارائه کرده ایم.

 گوران با یادآوری اینکه ساخت مسکن با توان دولت امکان پذیر نیست، اضافه کرد: راهی جز بهره گیری از توان بخش خصوصی برای ساخت مسکن نیست و در مدل های طراحی شده انواع ساخت مسکن اجتماعی، ترکیبی و مشارکتی دیده شده است.

تامین اجتماعی مانعی پیش روی نهضت ملی

دبیر کارگروه راهبری نهضت ملی مسکن انبوه‌سازان استان تهران هم در حاشیه این همایش اظهار کرد: متاسفانه با وضعیت فعلی که بانک ها در پرداخت تسهیلات پروژه های نهضت ملی مسکن پیش گرفته اند عملا نمی توان امیدی به خروج از رکود حاکم بر این طرح داشت.

برچسب ها: مسکن ، ساخت مسکن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار