رئیس جهاد کشاورزی فارس گفت: در حال حاضر منابع بانکی ما محدود شده، استفاده از ظرفیت‌های مردمی می‌تواند یکی از گزینه‌ها برای بالابردن سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی باشد.

مجتبی دهقان پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در نشست بررسی استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران ایرانی مقیم کشور‌های حوزه خلیج فارس، اظهار کرد: باید از ظرفیت‌های بالقوه سرمایه‌گذاری این قشر از ایرانیان با محوریت توسعه استان استفاده شود.

او با بیان اینکه به طور خاص برخی از اهالی شهرستان‌های جنوبی استان فارس مقیم کشور‌های حوزه خلیج فارس و یا در رفت و آمدند و مراودات اقتصادی با این کشور‌ها هستند، افزود: از ظرفیت این افراد در سرمایه‌گذاری برای طرح‌هایی که در «اطلس کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس» درج شده است، استفاده شود.

دهقان پور با اشاره به ضرورت راه اندازی «مرکز خدمات سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی»، ادامه داد: در گام نخست سرمایه گذاران، شناسایی شوند و بانک اطلاعاتی این افراد تهیه و ظرفیت‌های بخش کشاورزی به این افراد معرفی شود.

او افزود: در گام‌های بعدی کارشناسان باید در کمال احترام در کار سرمایه گذار قرار گیرند تا با همکاری یکدیگر به اهداف اقتصادی و اجتماعی هر طرح عینیت بخشند.

تاسیس دهکده صنایع تبدیلی برای نخستین بار در کشور، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی دامپروری، گلخانه تابع اقلیم و پالایشگاه گیاهان دارویی از جمله پیشنهادات این مقام مسئول، به سرمایه گذاران بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه از پوست مرکبات برای عطرسازی در شهرستان‌های مرکبات خیز از جمله قیروکارزین و جهرم می‌توان استفاده کرد، گفت: بهره گیری از ظرفیت انگور دیم شهرستان ممسنی، انجیر استهبان، انار و سایر ظرفیت‌های بی نظیر بخش باغبانی استان فارس و همچنین استفاده از ماده موثره گیاهان دارویی در ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی از دیگر پیشنهادات به سرمایه گذاران است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار