معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: شهرداری‌ها طبق مصوبه سال ۱۴۰۰ باید در پایان کار خود مباحث رده انرژی را لحاظ کنند و هر ساختمان اگر این تراز‌ها را کسب نکند، ۳۰ درصد در گاز و ۲۰ درصد در برق افزایش‌بها خواهد داشت.

فرهاد سبحانی ظهر یکشنبه در جلسه شورای فنی استان اردبیل اظهار داشت: مصوبات شورای فنی به صورت دقیق و متقن تدوین و اجرایی شود تا محلی برای اعتراضات بعدی وجود نداشته باشد.

 او با بیان اینکه حضور تمام اعضای شورای فنی در این جلسات ضروری است، تصریح کرد: جلسه شورای فنی برای بررسی مسائل و مشکلات دستگاه‌های اجرایی عضو شورای فنی از اهمیت بالایی برخوردار است.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با اشاره به مصوبات شورای فنی در جلسات گذشته گفت: پروژه‌هایی که در شهرستان‌ها اجرایی می‌شود باید با پیوست فنی و زیر نظر این شورا اجرایی شود.

سبحانی برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارشناسان دستگاه‌های اجرایی را یادآور شد و افزود: برگزاری کلاس‌های آنلاین برای آموزش مطلوب نیست و به نظر می‌رسد این کلاس‌ها به صورت حضوری و با تعاریف مشخص برای دستگاه‌های اجرایی برگزار شود.

 او با بیان اینکه کلاس و کارگاه‌های جی. آی. اس نیز با نظر شورای فنی اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: این کلاس‌ها نقش ویژه‌ای در ارتقای آگاهی کارشناسان فنی دستگاه‌های اجرایی دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل مدیریت ناترازی انرژی‌ها را یادآور شد و اضافه کرد: شهرداری‌ها طبق مصوبه سال ۱۴۰۰ باید در پایان کار خود مباحث رده انرژی را لحاظ کنند و هر ساختمان اگر این تراز‌ها را کسب نکند، ۳۰ درصد در گاز و ۲۰ درصد در برق افزایش‌بها خواهد داشت.

 سبحانی نظام مهندسی را مکلف بر اجرای این مصوبه کرد و ادامه داد: صرفه‌جویی در مصرف انرژی بسیار مهم است و در حال حاضر نیز مبحث ناترازی انرژی، جز مباحث روز است که باید به آن بها داده شود.

در این جلسه معاون فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل نیز با بیان اینکه جلسات شورای فنی به صورت منظم برگزار شده و شاهد حضور اعضای اصلی آن هستیم، بیان کرد: در جلسات بعدی شورای فنی مبحث صرفه‌جویی انرژی را مد نظر قرار خواهیم داد.

علی اسلامی با اشاره به برخی مسائل، مشکلات و پروژه‌های شهرستانی گفت: ابنیه فنی در گلی‌بلاغ بیله‌سوار باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود چرا که پیمانکار آن حاضر به عقد قرارداد مجدد نیست.

او با بیان اینکه طبق ماده ۴۶ و در شرایطی مانند تأخیر مکرر و عدم اجرای پروژه، کارفرما می‌تواند قرارداد پیمان را فسخ کند، افزود: این فسخ قرارداد باید مطابق مراحل قانونی و اخطار‌های لازم انجام شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار