مدیر روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر سیرجان گفت: مجتمع صنعتی گل گهر سیر جان به عنوان قطب فعال معدنی و صنعتی خاورمیانه در همه حوزه‌ها گام‌های مثبتی برداشته است.

محمد جواهری مدیر روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گل گهرسرجان گفت: برای اولین بار در تاریخ ما توانستیم رکورد ۱۶نیم میلیون تن سنگ آهن.۸، ۸.۲ میلیون تن کنسانتره رشد ۳۷نیم درصدی داشته باشیم.

به گفته وی، منطقه معدنی و صنعتی گل گهر با داشتن معادن غنی از سنگ آهن، یکی از مطرح‌ترین قطب‌های فعال معدنی و صنعتی در خاور میانه است که قابلیت‌های زیادی برای تبدیل شدن به یک منطقه بزرگ و رقابتی در سطح ایران و حتی جهان داراست.

وی افزود: این شرکت معدنی و صنعتی یکی از شرکت‌های فعال این منطقه است که نقش مهمی در سیاست گذاری و مدیریت این منطقه بزرگ اقتصادی برعهده دارد.

به گفته جواهری؛ این شرکت در حال حاضر با ظرفیت تولید بیش از ۱۶ میلیون تن کنسانتره و بیش از ۱۰ میلیون تن گندله، بزرگترین تولید کننده فرآورده‌های آهنی کشور است که با اجرای پروژه‌های توسعه و بهینه سازی خطوط شرکت، در افق چشم انداز خود، مجموع تولیدات سالانه این شرکت به بیش از ۳۰ میلیون تن خواهد رسید.

جواهری ادامه داد: شرکت گل گهر به منظور توسعه زنجیره ارزش خود، با تاسیس شرکت‌های فولادی، سهم خود را در تولید محصولات فولادی نظیر آهن اسفنجی توسعه داده و در آینده نه چندان دور با تولید اسلب نازک و مقاطع فولادی، این زنجیره را تکمیل خواهد کرد.

جواهری با اشاره به استفاده کامل از سرمایه‌های این معدن گفت: گل گهر به اولین منطقه معدنی و صنعتی در ایران تبدیل شده و با تولید در صنعت در همه حوزه‌ها مسئولیت‌های اجتماعی را در یک منطقه به کار گرفته است.

جواهری گفت: در حال حاضر 35 هزار نیرو در مجتمع صنعتی و معدنی گل گهر مشغول به فعالیت هستند.

تلاش از دل زمین تا فعالیت‌های اجتماعی، اشتغالزایی تا حوزه بهداشت و درمان

جواهری، تکمیل زنجیره فولادسازی و رسیدن به تولید سالیانه با رکورد ۱۶نیم میلیون تن سنگ آهن.۸، ۸.۲ میلیون تن کنسانتره را چشم‌انداز شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر است.

محیط زیست و مسئولیت اجتماعی

شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در راستای مسئولیت‌های اجتماعی عملیات اجرایی پروژه سولفورزدایی از گاز‌های خروجی کارخانه گندله سازی شرکت گل‌گهر سیرجان که این طرح دود گوگرد متصاعد از گندله را که برای محیط زیست آسیب داشت، را به نوعی کود تبدیل کرده است به طوری که. بر این اساس دود‌های مضر در این دود را به کود سولفات آلومینیوم تبدیل کرده و این کود مورد نیاز کشاورزی خواهد بود. با اجرای این طرح برای ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد و ۸۰ هزار میلیارد تومان میزان سرمایه گذاری کرده است.

تصفیه فاضلاب صنعتی به عنوان بخشی از منابع آبی پایدار از دیگر فعالیت‌های این شرکت در راستای حفظ محیط زیست است.

ورود گل گهر به پروژه‌های عمرانی شهرداری سیرجانجواهری با اشاره به کمک میلیاردی گل گهر به طرح‌های عمرانی شهرداری افزود: عملیات بهسازی ورودی سیرجان- شیراز، جدول گذاری و آسفالت ۵۰ درصد از معابر شهر سیرجان، احداث سالن اجتماعات ۱۶۰۰ نفری، آسفالت و بهسازی معابر شهر سیرجان، طراحی و اجرای راه‌آهن سیرجان- کرمان، از دیگر اقدامات این شرکت در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی است.

بیمارستان تخصصی گل‌گهر

معاون بیمارستان تخصصی فاطمه الزهرا (س) سیرجان گفت: بیمارستان تخصصی ۱۶۰ تختخوابی گل‌گهر با زیربنای ۲۲ هزار مترمربع، به منظور ارائه خدمات تخصصی قلب، توسط شرکت صنعتی و معدنی گل گهر و در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت برای مردم سیرجان احداث شده است.

وی افزود: این بیمارستان با بهره‌گیری از بهترین تجهیزات به‌روز دنیا، آماده ارائه خدمات باکیفیت به شهروندان است.

جعفری گفت: در حال حاضر ۸۰۰ نیرو شامل پزشکان، پرستاران و کادر درمانی و خدماتی در این مجموعه مشغول به کار شده‌اند.

معاون بیمارستان این بیمارستان گفت: این پروژه از سال ۱۳۹۶ آغاز شده و در حال حاضر۲۱ هزار میلیارد ریال برای احداث آن هزینه شده است. از این مبلغ، ۱۱ هزار و ۱۲۲ میلیارد ریال برای ساخت و ۱۰ هزار و ۸۴۹ میلیارد ریال برای تهیه تجهیزات پزشکی هزینه شده است.

معاون بیمارستان با اشاره به برخی از شاخص‌های بیمارستان اشاره کرد و گفت: سرانه پرستار به تخت در این مجموعه ۳٫۳ درصد و نسبت متراژ به هر تخت ۱۷۱ مترمربع است.

این بیمارستان دارای بخش‌های بستری، جراحی، زنان و زایمان، قلب و آنژیوگرافی، سنگ‌شکن، رادیولوژی، اندوسکوپی، کولونوسکوپی، جراحی داخلی و همچنین اتاق عمل هیبرید جراحی قلب است.

وی در پایان تأکید کرد: استفاده از پزشکان بومی برای ارائه خدمات به مردم منطقه یکی از اهداف مسئولان مجتمع صنعتی و معدنی گلگهر است.

این پروژه دارای بخش‌هایی از قبیل قلب و آنژیوگرافی، سنگ شکن، رادیوتراپی، رادیولوژی، فیزیوتراپی، ارتوپدی، زنان و زایمان و ناباروری، کودکان، جراحی عمومی و داخلی است.

گهر پارک قضایی با امکانات روز دنیا

گهر پارک سیرجان، دهکده‌ای تفریحی است که در مساحتی با متراژ ۵۸۹۵۶۸۹ متر مربع و در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی توسط شرکت معدنی و صنعتی گل گهر احداث شد. آغاز احداث این پارک سال ۱۴۰۰ بود، و از سال ۱۴۰۲ به‌طور آزمایشی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

ساخت باشگاه فرهنگی ورزشی گل گهر، نماد رویش باور‌ها در دل کویر

این باشگاه با حمایت شرکت معدنی و صنعتی گل گهر سیرجان در سال ۱۳۷۶ تاسیس شد تا شرکت معدنی و صنعتی گل گهر گامی استوار و محکم در راستا ارتقا سطح فرهنگی و ورزشی شهر سیرجان که وظیفه خود میداند برداشته باشد.

باشگاه گل گهر در طول کمتر از چهار دهه فعالیت توانسته است با مدیریت صحیح منابع و حمایت بی دریغ مردم ورزش دوست شهرستان سیرجان افتخارات متعددی در سطح کشور و قاره آسیا در سطح بزرگسالان و جوانان به دست آورد. در حال حاضر باشگاه گل گهر سیرجان کانون پرورش و تجلی استعداد و شکوفایی جوانان این مرز و بوم است و ورزشکاران طلایی دارد.

دستاورد موفقیت‌آمیز گل‌گهر در کسب و استقرار استاندارد ISO ۱۰۰۱۵ در آذرماه سال ۱۴۰۳ شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در سال ۱۴۰۳ موفق به اخذ استاندارد ISO ۱۰۰۱۵ (سیستم مدیریت شایستگی و توسعه کارکنان) شد.

این اتفاق و رویداد و این موفقیت، نشان از تلاش‌های متعهدانه مجموعه تلاشگران شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر به منویات رهبر معظم انقلاب در سال جهش تولید با مشارکت مردم است.

شرکت معدنی و صنعتی گل گهر به عنوان بزرگترین واحد تولیدکننده مواد اولیه صنعت فولاد کشور نقش تعیین کننده‌ای در ایجاد اشتغال‌های جدید و کاهش نرخ بیکاری منطقه داشته و اجرای طرح‌های اشتغالزایی در حوزه کسب و کار‌های کوچک و متوسط در سایر رسته‌های شغلی، همت بلند مدیران این شرکت جهت ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی را نشان می‌دهد.

منطقه معدنی گل گهر با داشتن معادن غنی از سنگ آهن به عنوان یکی از مطرح‌ترین قطب‌های فعال معدنی، صنعتی در خاور میانه است که دارای قابلیت‌های بسیاری برای تبدیل شدن به یک منطقه بزرگ و رقابتی در سطح ایران و حتی جهان می‌باشد. این ذخایر معدنی در استان کرمان و در ۵۰ کیلومتری جنوب غربی شهرستان سیرجان واقع شده است. آثار موجود و حفاری‌های باقی مانده در محل کانسار دلالت بر آن دارد که این کانسار در قرون گذشته مورد شناسایی و بهره برداری قرار گرفته است. سن تقریبی یک نمونه از سرباره کوره‌های قدیمی که از سنگ معدن گل گهر استفاده می‌نموده است، در حدود ۹۰۰ سال تخمین زده شده است.

در دوره معاصر عملیات اکتشاف و پی جویی طرح سنگ آهن گل گهر در سال ۱۳۴۸ توسط شرکت خصوصی ایران باریت آغاز و سپس با همکاری شرکت ژاپنی ماروبنی ادامه یافت و از سال ۱۳۵۳ به شرکت ملی فولاد ایران واگذار گردید.

کانسار سنگ آهن گل گهر در شش آنومالی مجزا در مجموع با ذخیره‌ای در حدود ۱۲۰۰ میلیون تن در محدوده‌ای به طول تقریبی ۱۰ کیلومتر و عرض تقریبی ۴ کیلومتر قرار گرفته است. بهره برداری از توده معدنی شماره یک بر عهده شرکت معدنی و صنعتی گل گهر است که بخش زیادی از آن استخراج شده ده است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.