احمد نوروزی در آیین نخستین سالگرد تأسیس شبکه سحاب معاونت برونمرزی که با عنوان «شبکه سحاب و عصر رسانههای دیجیتال» در مرکز همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار شد، ضمن قدردانی از همکارانش در شبکه سحاب (شبکه رادیو تلویزیونهای اینترنتی معاونت برونمرزی)، گفت: تغییرات تحولی برای ایجاد شبکه سحاب ذیل سه ساحت رویکردی، سازوکاری و محتواییِ سند تحول رخ داد و برخلاف این انگاره که رسانه جمهوری اسلامیبودن در کشورهای دیگر ایجاد محدودیت میکند، در این شبکه این مدال افتخار را بر سینه زدیم که بگوییم میخواهیم پیام جمهوری اسلامی و انقلاب را به ۲۷ زبان دنیا، بدون لکنت و سانسور منتقل و مخابره کنیم.
وی افزود: فرایند تجمعی در سحاب برای تولید محتوای مستمر و قرار دادن منظم آن در اختیار مخاطبان، اقدامی ارزشمند است. کاری که اکنون در سحاب انجام میشود، امتداد تلاش همه مدیران و همکاران سنوات گذشته است که امروز با این سبکوسیاق رو به جلو حرکت میکند.
نوروزی با تأکید بر اینکه تأسیس این شبکه انتهای مسیر نیست و کار تازه شروع شده است، گفت: یک کوچ پلتفرمی داشتیم و تولید و پخش محتوا به ۲۷ زبان در حال انجام است و برای اولین بار، تولید در خارج از کشور هم در شبکه سحاب شروع شده است.
معاون برونمرزی رسانه ملی همچنین اعلام کرد که از روز یکشنبه، ۳۰ دی آغازبهکار رسمی دو رسانه جدید معاونت، یعنی هیسپان تیوی برزیل و پرس تیوی ترکیه را شاهد هستیم که مکمل روایتی در معاونت با ذکر دو خصوصیت مخاطبِ معین و محدد خواهند بود.
نوروزی به پایان ۱۵ ماه نسلکشی در غزه نیز اشاره کرد و گفت: جبهه مقاومت نشان داد که ضعیف نشده، ثابتقدم بوده و پایمردی کرده است. از زمان اجرای آتشبس که روز فتح و ظفر است، نباید دشمن را رها کنیم. رژیم صهیونیستی ۱۵ ماه نسلکشی کرده و قرار نیست دنیا آن را فراموش کند. دستورکار ابدی ماست که با توجه ویژه به پیام رهبر معظم انقلاب و تا اضمحلال رژیم صهیونیستی، این ۱۵ ماه از طوفان الأقصی تاکنون را طوری روایت کنیم که هرآنکه در این جنگافروزی مشارکت داشته، نتواند داغ این جنایتکاری را از پیشانیاش بردارد. ازسویدیگر، باید رشادتهای جبهه مقاومت مستمر تبیین شود و نقش خودمان را در روایتگری پساز جنگ جدی بگیریم.
حسین شیخیان، مدیر شبکه سحاب نیز در این مراسم با اشاره به موجودیت رادیوهای برونمرزی قبل از تشکیل شبکه سحاب، گفت: بعد از آسیبشناسی و تحقیق گسترده، به ایده تغییر ساختار و تأسیس شبکه سحاب بهعنوان یک راهکار برای راهبری بهتر رسیدیم.
وی افزود: دراینمیان، برای پاسخگویی به نیازهای نسل جدید مخاطبان، یک مهاجرت پلتفرمی در بسترهای اینترنتی و دیجیتال اتفاق افتاد. مستندسازی، تولید ویدئوپادکست و دیگر فرمهای برنامهسازی نیز تجربه و به کار گرفته شده است. بهمنظور اثرگذاری محتوا بر مخاطب نیز راهبرد ویژهای در نظر گرفته و به اجرا گذاشته شد. به همه ابعاد تحولی اقدام در این شبکه اندیشیدیم و تلاش کردیم به عنوان تکلیف به آن بنگریم و بهنحو احسن پیش ببریم.