معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در هشت ماهه نخست امسال ۱۹۴ هزار تن خرما به ارزش ۱۷۵ میلیون دلار به کشور‌های هدف صادر شده است.

محمدمهدی برومندی معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، خرمای صادراتی را شامل انواع ارقام مضافتی، کبکاب، پیارم، ربی، استعمران، خاصویی، زاهدی، شاهانی و کلوته برشمرد و افزود: این میزان صادرات از استان‌های خرماخیز کشور بویژه استان سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: بر اساس آمار‌های گمرک سال گذشته صادرات خرما ٣٩٠ هزار تن بود که ٣٤٦ میلیون دلار ارزآوری داشت.

او از صادرات خرمای ایران ۸۰ کشور جهان خبر داد و گفت: در هشت ماهه نخست امسال ۱۹۴ هزار تن خرما به ارزش ۱۷۵ میلیون دلار از استان‌های خرماخیز ایران به کشور‌های هدف صادر شده است.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در صادرات خرما یاد کرد و گفت: این استان بیش از ٣٢٠ هزار تن خرما در سطح ۵۱ هزار هکتار تولید می‌کند که بخشی از آن به کشور‌های هدف صادر می‌شود.

برومندی در خصوص کنترل آفت چوبخوار خرما در نخلستان‌های کشور اظهار داشت: مدیریت کنترل آفت سرخرطومی حنایی خرما با محوریت سازمان حفظ نباتات براساس مصوبه هیات وزیران مبنی بر تصویب شیوه‌نامه‌ای برای ردیابی و کنترل آفت چوبخوار خرما (سرخرطومی حنایی خرما) راه‌اندازی و ستاد‌های ملی و استانی آن تشکیل شده است.

وی اضافه کرد: سازمان حفظ نباتات به عنوان مجری طرح با همکاری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و معاونت امور باغبانی و دفتر مدیریت بحران اقدام به اجرای طرح کنترل آفت سرخرطومی حنایی خرما در سطح هفت استان مهم خرماخیز کردند.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: اجرای این طرح، حفظ و ارتقای کیفیت محصول با ارزش خرما را در پی داشته و زمینه‌های صادرات آن را بیش از پیش فراهم خواهد کرد.

منبع: وزارت جهاد کشاورزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار