باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سنا فقیه سلیمانی ــ کیومرث حبیبی روز یکشنبه در اولین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان در سنندج با اشاره به اینکه گردشگری صنعتی زودبازده با بهرهوری بالا است، اظهار کرد: یکی از محورهای اصلی توسعه اقتصادی و اشتغالآفرینی در استان صنعت گردشگری است که بیش از پیش باید به آن توجه شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان با بیان اینکه رضایتمندی و خاطرهخوش گردشگران از سفر به استان قطعا موجب توسعه گردشگری در بلندمدت خواهد شد، افزود: تمام دستگاههای اجرایی برای میزبانی شایسته از مسافران و تأمین سفری امن، همافزایی و همکاری لازم را داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مواردی که باید مورد توجه قرار گیرد زیباسازی ورودیهای استان است، گفت: ورودی هر شهر نماد آن شهر است و اگر ورودیها ساماندهی شود اقداماتی که برای آمادهسازی شهر انجام شده، نمود مییابد.
حبیبی یادآور شد: ساماندهی نمازخانهها و سرویسهای بهداشتی بینراهی و داخل شهری برای رفاه حال مسافران و گردشگران امری لازم و ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان ادامه داد: در حال حاضر مراکز اقامتی استان کردستان با ظرفیت اسکان بیش از هفت هزار تخت در شبانهروز مشغول فعالیت هستند و فراهم کردن چندین برابر این ظرفیت با همکاری اعضای ستاد بهصورت موقت برای ایام تعطیلات نوروز برنامهریزی شده است.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاران بخش خصوصی، ایثارگران صنعت گردشگری هستند، گفت: دولت بر روی توسعه گردشگری بهمنظور رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در این منطقه نگاه ویژهای دارد و سرمایهگذاران بخش خصوصی حمایت میشوند.
حبیبی اظهار کرد: حضور استان در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران فرصتی طلایی برای معرفی هرچه بهتر و باشکوهتر ظرفیتها و جاذبههای گردشگری کردستان است و میراثفرهنگی کردستان و شهرداران شهرهای مهمانپذیر استان باید در این نمایشگاه متناسب با ظرفیت و استعدادهای منطقه حضوری پررنگ داشته باشند.
وی ابراز امیدواری کرد با تداوم همکاری و همافزایی دستگاههای اجرایی و خدماتی بتوان با برنامهریزی دقیق و ارائه خدمات مطلوب، گامی مثبت در راستای افزایش ماندگاری و ثبت خاطرات خوش برای مسافران و گردشگران در استان برداشت.
نرخ مراکز اقامتی کردستان برای نوروز افزایش نمییابد
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: به منظور تسهیل سفر گردشگران در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ هیچگونه افزایش نرخی در مراکز اقامتی استان نخواهیم داشت.
منصور مهرزاد افزود: تمدید پروانه بهرهبرداری و استانداردسازی بیش از ۸۵ درصد تاسیسات گردشگری و تشدید نظارتها در سطح استان، بکارگیری حداقل ٣٠ راهنمای آموزش دیده در سطح استان، شروع به بازسازی و تعمیر موزهها و عمارتهای تاریخی، آموزش مدیران تاسیسات و موسسات گردشگری ویژه نوروز ۱۴۰۴ و برنامهریزی برای برپایی حداقل ١٠ بازارچه موقت صنایعدستی و سوغات در سطح استان،از جمله مهمترین اقدامات انجام شده توسط دبیرخانه ستاد استان است.
وی با بیان اینکه ۱۲ کمیته در قالب ستاد اجرایی خدمات سفر از ۲۵ اسفند ١۴۰۳ تا ۱۵ فرودین ١۴۰۴ به مسافران نوروزی در استان خدمترسانی خواهند کرد، گفت:کمیتهها شامل کمیته حملونقل، خدمات امدادونجات، انتظامی- امنیتی و ترافیک شهری، هماهنگی امور شهرداریها و دهیاریها، اسکان و رفاه، برنامهریزی و آمار، نمازخانهها و سرویسهای بهداشتی بینراهی، نظارت و تنظیم بازار، ارزیابی و عملکرد، کمپین ٣٠- ٦٠ استراحتگاه های بینراهی، رسیدگی به شکایات، بهداشت- سلامت و محیط زیست و کمیته اطلاعرسانی و تبلیغات امور فرهنگی و فضای مجازی است.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کردستان،خدماتدهی مطلوب و کسب رضایت مسافران و گردشگران به استان را از اهداف اصلی ستاد اجرایی خدمات سفراستان عنوان کرد و یادآور شد: بیتردید همافزایی بین سازمانها و دستگاهها و تقسیم وظایف بین آنها سبب نتیجه بخش بودن فعالیتها خواهد شد