معاون وزیر جهاد گفت: علی رغم آنکه سالانه موسسه رازی ۲۵ میلیون دلار هزینه دارد، اما ارزش افزوده تولید واکسن ۴۰۰ میلیون دلار است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - غلامرضا گل محمدی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در صدمین سال تاسیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: این موسسه کار خود را با شروع بحران طاعون گاوی شروع کرده، همچنین در ریشه کنی فلج اطفال درمان بیماری کوید ۱۹ نقشه بسزایی داشته است.

به گفته او، علی رغم آنکه موسسه رازی مجموع هزینه هایش اعم از پرسنل و خرید ۲۵ میلیون دلار است، اما اثر بخشی واکسن ها بالای ۴۰۰ میلیون دلار ارزش افزوده در بر دارد و از طرفی امنیت سلامت غذا را تامین‌می کند که قابل عدد و رقم‌ نیست.

معاون وزیر جهاد افزود: ۷۰ درصد واکسن‌های انسانی دامی و حدود ۳۰ درصد واکسن‌های طیور توسط این موسسه تولید می شود.

گل محمدی ادامه داد: شورای تحقیقات راهبردی برای حرکت به سمت تولید واکسن‌های جدید به ویژه نو ترکیب شکل گرفته است. گفتنی است که این موسسه در بین سازمان‌های جهانی کاملاً شناخته شده و از سازمان‌های بین‌المللی برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی از این موسسه دعوت می‌کنند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه یکی از ۵ واکسن نو ترکیبی در دنیا متعلق به واکسن سرم سازی رازی است، افزود: یکی از معدود واکسن‌های استنشاقی در دنیا در این موسسه تولید می‌شود.

معاون وزیر جهاد با بیان اینکه موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در عرصه‌های بین‌المللی شناخته شده است، افزود: در بسیاری از اوقات سازمان‌های بین‌المللی برای کارگاه‌های آموزشی خود از توانمندی این موسسه استفاده می‌کند.

او ادامه داد: کار ما در سازمان تات برای این موسسه و سایر زیربخش‌ها این است که کار بر مبنای دخالت همه ذی‌نفعان اعم از کشاورزان، دامداران، بخش خصوصی، دانشگاه‌ها باشد.

گل‌محمدی با تاکید بر حفظ عرصه های تحقیقاتی از هجوم ساخت مسکن گفت:درخواست ما این است که شاهد حمله به عرصه‌های تحقیقاتی برای ساخت مسکن و بیمارستان نباشیم.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار