یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تولید دستگاه ترموسایکلر بومی، به یکی از پیشروان فناوری‌های ژنتیک در کشور تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تولید دستگاه ترموسایکلر بومی، به یکی از پیشروان فناوری‌های ژنتیک در کشور تبدیل شده است. این دستگاه که با قیمتی رقابتی و فناوری پیشرفته ساخته شده، نقش مهمی در تشخیص زودهنگام بیماری‌ها و کاهش وابستگی به تجهیزات خارجی ایفا می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ۱۸ ساله، گفت: در از ابتدای فعالیت شرکت تاکنون تاکنون موفق به تولید حدود ۵۰ محصول مختلف شده و در حوزه فناوری‌های آزمایشگاهی و ژنتیک پیشرو بوده‌ایم.

مائده اشجعی درباره ویژگی‌های دستگاه ترموسایکلر تولید شده در این مجموعه دانش‌بنیان توضیح داد: این دستگاه برای اولین بار در ایران توسط شرکت ما تولید شده و کاربرد آن در تکثیر DNA برای تشخیص بیماری‌ها در آزمایشگاه‌های ژنتیک و کلینیکال است. این دستگاه می‌تواند بیماری‌های مختلف را حتی پیش از تولد، شناسایی کند و نقش مهمی در تشخیص زودهنگام بیماری‌هایی همچون سرطان دارد.

وی افزود: این محصول با فناوری پیشرفته تولید شده و دارای گواهینامه ثبت اختراع است و در نمایشگاه اخیر ایران‌ساخت با قیمت ۱۱۵ میلیون تومان عرضه شد که ۲۵ درصد از هزینه آن تحت حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری قرار دارد، این در حالی است که نمونه‌های خارجی این دستگاه با قیمتی بیش از ۳۰۰ میلیون تومان در بازار عرضه می‌شوند.

اشجعی ارائه خدمات پس از فروش به مدت ۱۰ سال را یکی از نقاط قوت این محصول برشمرد و گفت: بسیاری از شرکت‌ها و مراکز آزمایشگاهی که از دستگاه‌های خارجی استفاده می‌کنند، در تامین قطعات و خدمات لازم، دچار مشکل می‌شوند.

منبع: معاونت علمی، فناوری و دانش‌بنیان ریاست جمهوری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار