![قیمت خودرو در بازار آزاد شنبه ۲۰ بهمن ماه](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330084_864.jpg)
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - روزنامه صهیونیستی «معاریو» امروز جمعه به نقل از رئیس سامانه پدافند هوایی این رژیم با اشاره به اینکه شهرک نشینان در مورد پهپادها احساس امنیت ندارند، نوشت: هشدار کافی برای آنها وجود ندارد تا کشف شود از کجا آمده اند و به کجا میروند.
او در ادامه با تاکید بر اینکه یمنیها از تلاش برای حمله به اسرائیل دریغ نکردند، گفت: ما از توانایی یمنیها غافلگیر شدیم، در صورتیکه آنها را به عنوان تهدید طبقه بندی نکرده بودیم و برای حمله به آنها آماده نبودیم. اما یمن زیرساختهای حیاتی از جمله بنادر در اشدود، حیفا، و ایلات و سکوهای گازی را هدف قرار داد.
او در پایان تاکید کرد که نیروهای یمنی و عراقی میخواستند به تجارت دریایی رژیم آسیب بزنند، اسرائیل را فلج کنند و به پایگاههای نظامی و شهرهای بزرگ آسیب برسانند.
شایان ذکر است که شب گذشته عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر انقلاب یمن با انتقاد شدید از مواضع اکثر دولت های عربی در قبال مسئله فلسطین و حمایت از فلسطینیان در برابر نسل کشی رژیم صهیونیستی گفت: مواضع کشورهایی در آمریکای لاتین در حمایت از فلسطین بسیار بیشتر از مواضع اکثر دولت های عربی است.
منبع: النشره