استاندار کرمان گفت: مهمترین شاخصه مدیریتی خود را تحول‌گرایی و توسعه‌گرایی می‌دانم. 

 محمدعلی طالبی بعد از ظهر پنج‌شنبه در دیدار سه تن از اعضای مجمع نمایندگان استان و نماینده شهرستان‌های شهربابک، سیرجان و بردسیر، زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی که اهم برنامه‌ها و اهداف استان کرمان در راستای توسعه همه جانبه مطرح شد، گفت: ظرفیت مجمع نمایندگان را برای پیگیری مسائل استان خوب می‌دانم و این ظرفیت باید پشت کار مدیران استانی و شهرستانی باشد.

وی بهره‌مندی از نیرو‌های توانمند را در مسئولیت‌ها فارغ از سلایق سیاسی مورد اشاره قرار داد و افزود: از نیرو‌های توانمند و متخصصی که فارغ از دیدگاه سیاسی خود بتوانند برنامه‌های دولت را دنبال کنند، حتما استفاده می‌کنیم. 

استاندار کرمان تصریح کرد: کاری که در شهرستان‌ها می‌خواهیم انجام دهیم، یک میثاق مشترک است و عملکرد آنها عملکرد مشترک همه ماست، پس افراد نباید درگیر چالش‌ها باشند.

طالبی بیان کرد: زیرساخت توسعه اقتصادی، بخش امنیت است و باید چالش‌های امنیتی را مدیریت کنیم. 

وی به مسئله کمبود منابع آبی و ناترازی توزیع اشتغال در بخش‌های مختلف استان اشاره داشت و گفت: متوسط اشتغال بخش کشاورزی استان کرمان از میانگین کشوری بالاتر است، اما بارندگی این خطه، نصف میزان میانگین کشوری است.

استاندار کرمان ادامه داد: میزان تولید بخش کشاورزی نباید کم شود، اما باید به سمت افزایش بهره‌وری برویم و حتی به میزان تولید بالاتر برسیم.

طالبی، توجه به صنایع کوچک و متوسط و صنایع جانبی را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: سهم اشتغال در بخش‌های خدمات و صنعت را باید بالا ببریم. برگشت حقوق دولتی معادن و انتقال گردش مالی شرکت‌ها به استان را پیگیری می‌کنیم، علاوه بر اینکه شرکت‌ها باید مسئولیت‌های اجتماعی خود را به درستی انجام دهند. 

غلامرضا نویدی، نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی دراین نشست گفت: کرمان، ظرفیت‌ها و نعمت‌های فراوانی دارد، اما مردم این استان هنوز درگیر مشکلاتی هستند که شایسته آنها نیست.

وی به مسائل امنیتی و لزوم ساماندهی اتباع افغانستانی در استان اشاره کرد و گفت: همراهی مجمع نمایندگان ظرفیت خوبی است و پل ارتباطی میان مدیران استانی و مسئولان کشوری هستیم.

محمد معتمدی‌زاده، نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی هم اظهار کرد: صنعت و معدن، کشاورزی و گردشگری ظرفیت‌های بزرگ استان هستند که باید برنامه‌های بلندمدتی برای آن تدوین و طراحی شود و مسیر راهی در همه ادارات کل تا بخش‌ها قرار گیرند. 

وی افزود: حجم بالای کشاورزی استان باید به صورت هدفمند دنبال شود، سرمایه‌گذاری در حوزه آب هم باید مورد توجه باشد.

عبدالحسین همتی، نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی، نیز توجه به فرآوری ظرفیت‌های معدنی استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: گردش مالی صنایع بزرگ باید به استان منتقل شود، از سوی دیگر شرکت‌ها باید در قالب مسئولیت‌های اجتماعی برای استان موثر واقع شوند.

برچسب ها: امنیتی ، گردش مالی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.