استاندار کرمان گفت: گسترش هنر گوهرتراشی را باید به عنوان یک سند در استان کرمان مورد پیگیری قرار دهیم.

محمدعلی طالبی صبح امروز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه در جریان بازدید از دومین دوره مسابقات ملی آزاد مهارت گوهرتراشی و افتتاح نمایشگاه گوهرسنگ، این مجموعه را بازتاب‌دهنده بخشی از استعداد‌های استان در حوزه سنگ‌های قیمتی دانست و گفت: نگاه به استان کرمان در سنگ‌های معدنی و کانی‌های فلزی است، اما در حوزه گوهرسنگ از غنی‌ترین استان‌ها به شمار می‌رود.

وی ضرورت همکاری دستگاه‌های مسئول را برای آموزش شهروندان نسبت به ارزش اقتصادی گوهرتراشی و همچنین ایجاد اشتغال خانگی و برندسازی محصولات را مورد تاکید قرار داد.  

استاندار کرمان افزود: فیروزه شهربابک، قابلیت رقابت در سطح جهانی و ارزآوری خوبی دارد و دنیا باید با آن آشنا شود.  

وی بیان داشت: با همکاری ایمیدرو و شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی باید به سمت کار‌های زیربنایی از جمله ایجاد مرکز نوآوری گوهرسنگ برویم و گسترش هنر گوهرتراشی را در استان به عنوان یک سند مورد پیگیری قرار دهیم.

طالبی با برشمردن استعداد‌ها و غنای استان کرمان در سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی به گردش مالی ۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد دلاری این صنعت در جهان اشاره داشت و گفت: کرمان می‌تواند با ارائه آموزش‌ها، حمایت از تشکل‌های این بخش و حمایت منسجم از دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی تولیدکننده گوهرسنگ، شاهد ایجاد اشتغال و گردش مالی خوبی در مسیر ارتقای سطح زندگی و توانمندی مردم باشد.

 دومین دوره مسابقات ملی آزاد مهارت گوهرتراشی با حضور ۱۲۰ شرکت کننده در ۵ رشته در محل مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای کرمان از ۲۲ آبان در حال برگزاری است و تا ۲۴ آبان ماه ادامه دارد.

نمایشگاه گوهرسنگ‌ها نیز در حاشیه این مسابقات دایر شده و پذیرای علاقه‌مندان است.  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.