شهردار زرند از مشارکت ارزشمند و خداپسندانه شهرداری زرند در جشن گلریزان ویژه کمک به آزادی زندانیان نیازمند این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران، رسول سیف الدینی، علی ضیا الدینی با اعلام این خبر گفت: کارکنان خدوم شهرداری زرند در این حرکت زیبا و معنوی در ماه مبارک رمضان بخشی از حقوق خود را برای کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص دادند. 

شهردار زرند با بیان این‌که تعداد قابل‌توجهی از زندانیان آبرومند و نیازمند گرفتار جرایم غیرعمد شده‌اند، افزود:  پویشی در شهرداری زرند راه اندازی کردیم که خوشبختانه مورد استقبال، مشارکت و حمایت بخش‌های مختلف شهرداری قرار گرفت. 

وی گفت: این اقدام خداپسندانه، بویژه در چنین ماه پُر خیر و برکتی، یک حرکت ماندگار اجتماعی است که موجب شادکردن دل خانواده زندانیان جرائم غیر عمد می‌شود. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.