نهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران با هدف ارتقای جایگاه علمی کشور و تقدیر از پژوهشگران برتر و دانشگاههای برگزیده، ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۳ با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در هتل اسپیناس تهران برگزار شد.
در این مراسم، از ۵۷ محقق سرآمد علمی و ۳ دانشگاه برتر تقدیر شد و از دکتر علی مرسلی، دکتر میرفضل الله موسوی، دکتر حمید رضا صادقی و دکتر یحیی کوچ چهار عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پژوهشگران برجسته و سرآمد تقدیر به عمل آمد.
دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پایه گاوازنگ زنجان نیز به عنوان سه دانشگاه برتر نهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران معرفی شدند.
گفتنی است، بنیاد ملی علم ایران (INSF) از سال ۱۳۹۴ در راستای حمایت از سرآمدان علمی و دستیابی به مرجعیت علمی، افزایش کیفیت علمی کشور و ارتقای پژوهشهای معتبر بینالمللی، رویداد سالانه 'سرآمدان علمی ایران' را برگزار میکند.
در این رویداد، پژوهشگران برجسته دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی کشور بر اساس شاخصهای معتبر علمسنجی و بهصورت رقابتی انتخاب شده و از طریق پژوهانههای نقدی، گرنتهای خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی و حمایت از پژوهشگر پسادکتری مورد حمایت قرار میگیرند.
چهار عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در میان سرآمدان علمی کشور
در نهمین دوره انتخاب سرآمدان علمی ایران که ۲۰ آبان ماه برگزار شد، از دکتر علی مرسلی، دکتر میرفضل الله موسوی، دکتر حمید رضا صادقی و دکتر یحیی کوچ چهار عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پژوهشگران برجسته و سرآمد تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم دکتر علی مرسلی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه درگروه «انتشار مقاله در مجلات جریانساز»، دکتر میرفضل الله موسوی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه در گروه «انتشار مقاله در مجلات پیشرو» و دکتر سید حمیدرضا صادقی و دکتر یحیی کوچ اعضای هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی در گروه «انتشار مقاله در مجلات منتخب» از دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پژوهشگران برجسته و سرآمد کشور معرفی شدند.
همچنین دانشگاه تربیت مدرس به عنوان یکی از سه دانشگاه برتر نهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران معرفی شد.
برگزیدگان این برنامه سالانه از بین پژوهشگران دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات علمی و پژوهشی کشور بر مبنای آییننامه انتخاب و حمایت از سرآمدان علمی ایران انتخاب میشوند.
لازم به ذکر است، پژوهشگران راه یافته به مرحله ارزیابی علمی، برای دریافت پژوهانه و حمایتهای برنامه با توجه به مقالاتی که در گروههای مختلف مجلات منتشر کردهاند در ۳ گروه شامل گروه اول «انتشار مقاله در مجلات جریانساز»، گروه دوم «انتشار در مجلات پیشرو» و گروه سوم «انتشار مقاله در مجلات منتخب» دسته بندی میشوند و بنیاد ملی علم ایران براساس شاخصهای ذکرشده، حمایتهای تشویقی را برای هر گروه در نظر گرفته است.