رئیس شبکه دامپزشکی فهرج از افزایش خطر بروز بیماری اسیدوز در فصل برداشت خرما به دلیل چراندن دام‌ها در باغات خبر داد.

مهدی بمان دشتی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج از افزایش خطر بروز بیماری اسیدوز در فصل برداشت خرما به دلیل چراندن دام‌ها در باغات، استفاده از ضایعات به عنوان خوراک دام، تمایل نشخوار کنندگان به مصرف خرما ومیزان بالای قند ان باعث افزایش بیماری اسیدوز در جمعیت دامی شهرستان می‌شود. 

وی گفت:مصرف بیش از حد مواد قندی، غلات، خرما و...، سیلو‌های بسیار اسیدی وکاهش دفعات خوراک دهی، باعث افزایش اسید لاکتیک در شکمبه ونهایت در خون دام می‌شود. 

بمان دشتی اظهار داشت:اسیدوز از جمله بیماری‌های مدیریتی در گله‌های گوسفند است که در اثر سوءمدیریت در چرا و تغذیه دام با علائمی مانند اسهال، بی حالی، از دست دادن اب بدن ومرگ حیوان بروز می‌کند؛ که با اقدامات پیشگیرانه ومدیریت میزان مصرف غلات، خرما و سایر مواد قندی قابل تخمیر در شکمبه قابل کنترل است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.