علیرضا وحیدزاده در نشست خبری که بهمناسبت هفته بهزیستی برگزار شد به تغییرات اجتماعی موجود اشاره و بر آگاهسازی مردم بهویژه از سوی رسانهها در این ارتباط تأکید کرد و گفت: یکی از موضوعاتی که بهزیستی پیگیری میکند ، تهیه وسایل سرمایشی برای معلولین وابسته بهویژه در مناطق گرمسیری است و در این ارتباط از سوی ۴ هزار نفر درخواست در استان داشتیم و با جذب مشارکتها بخش عمدهای از کولرها توزیع شده و حدود ۳۰۰ درخواست همچنان باقی است.
وی با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد فعالیتهای بهزیستی به تشکلها واگذار شده و سازمان، تنها شیرخوارگاه مادر را بهصورت دولتی اداره میکند، افزود: تشکلهای مردمی یا کمکهای دریافتی از صنایع، معادن و... بسیاری از مسائل اجتماعی را حل میکنند و کرمان، یکی از استانهایی است که پایههای تشکلهای مردمی قوی دارد و هر چه این تشکلها قویتر باشند، نشاندهنده مدنیت آن جامعه است.
وحیدزاده از وجود بالای ۶۴ هزار پرونده معلولیت در کرمان خبر داد و افزود: توانمندی، هزینههای سنگینی را بر دوش دولت میگذارد. سازمان در خصوص توانمندی معلولان تسهیلاتی بین جامعه هدف توزیع میکند و در این ارتباط گروهی به توانمندی اقتصادی میرسند و سازمان هر سال چتر حمایتی خود را گستردهتر میکند.
وی به فعالیتهای کمپ ۱۶ در استان کرمان اشاره کرد و گفت: کودکان کار و خیابانی یک زخم کهنه است که وجود دارند، اما نسبت به قبل کمتر در خیابانها هستند.
وحیدزاده با بیان اینکه ۶۰۲ کودک خیانی و کار در استان داریم که ۸ نفر ایرانی و ما باقی اتباع هستند، بیان داشت: ۳ مرکز فعال برای کودکان کار و خیابانی در کرمان وجود دارند که خدمات مختلف فرهنگی، آموزشی و... ارائه میکنند که پرچالشترین خانوادههای کودکان اتباع هستند و امیدواریم این آمار هر روز کمتر شود.
وی ا بیان اینکه کمک هزینه ساخت ۱۰۰ میلیون تومان و یا ودیعه مسکن به افراد دارای معلولیت پرداخته میشود، تصریح کرد: مشاورههای ژنتیک و کمک هزینه آزمایشات از موارد دیگری است که بهزیستی پیگیری میکند و سازمان منابع خوبی برای حمایت در این مورد دارد، اما در کرمان بهویژه در منطقه جنوب ضعفهایی وجود دارد.
وحیدزاده بیان کرد: در حوزه سالمندی دغدغههایی وجود دارد که تعداد بنیادها و درخواست برای ایجاد خانههای سالمندان نسبت به گذشته افزایش یافته است، اما بهدلیل اینکه تعدادکمی سالمند از خدمات استفاده میکنند، بعضی از خانههای سالمندان کرمان در حال تعطیلی هستند.