رضوانی در بازدید از مناطق سیل زدهی این شهرستان گفت: متاسفانه حجم خسارتها بسیار سنگین بوده و اقدام ضروری در این شرایط بحرانی، اختصاص ماشین آلات لازم را برای لایروبی کانالهای آبیاری و همچنین مسیلهای روستایی است تا از تحمیل خسارت بیشتر به محصولات کشاورزی جلوگیری شود.
وی افزود: پس از تکمیل گزارشهای خسارت سیل از سوی دستگاههای مربوط، سایر کمکها و حمایتهای مالی دولت از جمله تسهیلات کمبهره بانکی و استمهال وامها را پیگیری میکنم تا منابع لازم در این زمینه تخصیص یابد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی نیز گفت: میزان خسارت سیل اخیر به بخش کشاورزی خداآفرین حدود یکهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
فتحی در بازدید از اراضی خسارت دیده کشاورزی این شهرستان افزود: حدود ۹۰۰ میلیارد تومان به محصولات کشاورزی و ۴۰۰ میلیارد تومان هم به بخش زیر ساختی کشاورزی خداآفرین خسارت وارد شده است.
وی ادامه ادامه داد: اولویت نخست ما لایروبی کانالهای آبیاری و بازسازی جادههای دسترسی کشاورزی است تا باقی محصولات دچار خسارت نشود. جبران خسارت از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی و اعطای تسهیلات بانکی و استمهال وامهای کشاورزان خسارت دیده، اولویت بعدی ماست.