مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراب در آیین افتتاح این پروژه گفت: این طرح در زمینی به مساحت شش هزار مترمربع در دو سالن مجزا و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار احداث شده است.
زارع تالی با بیان اینکه ظرفیت هر دوره پرورشی این واحد ۲۰ هزار قطعه جوجه است، افزود: در پایان هر دوره حدود ۵۰ تن گوشت سفید تولید و به بازار عرضه میشود.
وی گفت: مدت هر دوره پرورشی ۵۰ روز بوده و این واحد در طول سال در ۴ دوره اقدام به جوجه ریزی خواهد کرد.
مدیر جهاد کشاورزی سراب با بیان اینکه سالنهای این مرغداری مجهز به تجهیزات تمام اتوماتیک هستند افزود: با بهره برداری از این طرح برای ۳ نفر بصورت مستقیم فرصت شغلی فراهم شده است.