ودود ایرانیان گفت: با توجه به ماموریت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل در تامین آرد مورد نیاز واحدهای نانوایی، در سال ۱۴۰۰ مقدار ۱۶۶ هزار و ۳۲۳ تن ، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۲۷ هزار و ۵۴ تن و از فروردین سال ۱۴۰۲ تاکنون ۲۰۹ هزار و ۱۴۴ تن گندم به کارخانههای آردسازی استان تحویل داده شده است.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل درباره آرد مصرفی خبازی نوع یک و نوع ۲ در سطح استان افزود: از مرداد سال ۱۴۰۰ تا پایان اسفند همان سال ۱۰۹ هزار و ۸۸۸ تن، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۸۴ هزار ۹۶۷ تن و همچنین از فروردین سال ۱۴۰۲ تا پایان دی ماه امسال ۱۵۶ هزار و ۶۶۲ تن آرد به نانواییهای استان تحویل داده شده است.
او با بیان اینکه فعالیت تمام نانواییهای استان رصد میشود، گفت: با اجرای طرح مردمی سازی یارانهها در کشور، با همکاری استانداری اردبیل و سایر ارگانهای مرتبط با صنعت بزرگ آرد و نان، در تمامی واحدهای خبازی استان دستگاههای هوشمند و کارتخوان متصل به سامانه کشوری توزیع و فروش آرد و نان نصب و راهاندازی شد و فعالیت تمامی واحدهای خبازی تحت رصد شبانهروزی قرار گرفت.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل درباره ارتقای کیفیت آرد در استان اردبیل افزود: در راستای ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان مطلوب به شهروندان، تیمهای بازرسی و نظارت اداره کل غله و خدمات بازرگانی دولتی این استان با همکاری اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از کارخانههای آردسازی در مراحل اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد و مراحل کیسهگیری بازدید و از آرد تولید شده نمونهبرداری میکنند.
ایرانیان با بیان اینکه کیفیت آرد بر اساس شاخصههای استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار میگیرد، گفت: در بازرسیهای صورت گرفته بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت شده و با راهکارهای علمی تحقیق و بررسی موارد مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد و کیفیت انواع نان مورد بررسی قرار میگیرد.