
باشگاه خبرنگاران جوان - نسرین علیپور - دکتر داورنیا گفت: وضعیت تختهای موجود در استان چیزی حدود ۲۳۵۰ تخت است و سرانه تخت در استان زیر استاندارد کشور است.
او افزود:با توجه به اینکه سرانه تخت در استان زیر استاندارد کشور است یعنی زیر ۳۳/۱، به نظر میآید حدود ۱۸۰۰ تخت در کل استان کمبود تخت داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل همچنین گفت: ما باید تمرکز خود را روی یکی از بیمارستانها میگذاشتیم که آن هم بیمارستان نجف زاده بود و در سالجاری پیگیریهایی که انجام دادیم از وزارت مسکن به عنوان مجری منتقل شد به وزارت بهداشت و درمان و این نوید خوبی خواهد بود که نجف زاده رابا اعتبار بیشتری پیگیری کنیم.
دکتر داورنیا در ادامه تصریح کرد: در خصوص ساماندهی وضعیت فضای درمانی تختهای درمانی از بین بیمارستانها باید فضای بخشهای تخصصی را بیشتر کنیم به ویژه در بیمارستانهایی که شلوغ هستند.