مدیر عامل گروه کشت و صنعت دبش از اواخر ماه گذشته (آبان) پس از تعیین وثیقه ۵۰۰۰ میلیاردی از سوی بازپرس دادسرای ویژه جرائم اقتصادی تهران، بازداشت و روانه زندان شده است.
حجت الاسلام درویشیان رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهور دوشنبه ۱۳ آذر درباره اقدامات و پیگیریهای دولت در تخلف یک شرکت وارد کننده چای تصریح کرد: اواخر سال ۱۴۰۱ به دنبال برخی اطلاعات واصله از جمله نامه جمعی از فعالان صنعت چای به معاون اول رئیسجمهور، دستور پیگیری به ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی صادر و همزمان بازرسی ویژه رئیس جمهور و وزارت اطلاعات نیز پیگیریهای لازم را به عمل آوردند.
وی با بیان اینکه کارت بازرگانی این شرکت حسب رسیدگیهای سازمان تعزیرات تعلیق شده است، گفت: آن بخشی که بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال بوده در دادگاه انقلاب مطرح و در حال رسیدگی است و متهم نیز با قرار وثیقه بازداشت شده و اکنون در زندان به سر میبرد و در یکی از شعب دادگاههای عمومی تهران، پرونده وی مطرح رسیدگی است.
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور گفت: با ورود بهموقع دولت جلوی این کار گرفته شد و فرد متخلف ممنوعالخروج و دستگاههای نظارتی دولت اعم از وزارت اطلاعات، بازرسی ویژه و دبیرخانه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی این فساد را کشف و پیگیری امز را انجام دادند و پرونده از سوی وزارت اطلاعات به عنوان ضابط به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
وی گفت: دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز این موضوع را به جد دنبال کرد و در مقطعی مدیر شرکت را ممنوع الخروج کرد و اخیرا و هم وزارت اطلاعات به عنوان ضابط قضایی مسئله را پیگیری کرده اند و در حال حاضر فرد مورد نظر با قرار وثیقه در بازداشت قرار دارد و پرنده وی در دست رسیدگی است.
سازمان بازرسی کل کشور شنبه یازدهم آذر ماه ۱۴۰۲ اعلام کرد که «بر اساس وظایف ذاتی خود به موضوع واردات چای ورود کرد و عملکرد دستگاهها پیرامون واردات چای از سال ۱۳۹۸ تا پایان سال گذشته را مورد بررسی قرار داده است.
بررسیهای سازمان بازرسی حکایت از آن دارد که کل ارز دریافتی یک شرکت خاص از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ (در قالب واردات چای و ماشین آلات) معادل ۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار بوده که از این مبلغ حدود یک میلیارد و ۴۷۲ میلیون دلار از ارز نیمایی تامین شده برای ماشین آلات و مابقی آن برای واردات چای بوده است.
با بررسی عملکرد گروه مذکور در نقل و انتقال ارز و واردات چای، سوء جریانات عدیدهای شناسایی شد و در نهایت سازمان بازرسی برای آن گروه تجاری به دلیل عدم رفع تعهدات ارزی پرونده تشکیل داد.
پرونده دستگاههایی که به این شرکت ارز تخصیص داده بود نیز به دلیل احراز برخی تخلفات در حال ارسال به دادسرای عمومی و انقلاب تهران است. هم اکنون بخشی دیگر از این پرونده در دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در حال رسیدگی است.»
حال خود ده انصاف بین چه جایی دارد
البته تاهمین حدش رالودادندوبقیه ش بجای باریک میکشیده مسکوت گذاشتندواختلاس به این حد نمیتونه کارچندنفرباشه
وطنم
سرای اختلاسگران
از بورس
تاچای
همه حرفهاتون دروغه
به هیج حرفتون اعتمادی نیست.
مترو پرند که رفت و برگشت حساب نکردید یادمونه
خیلی از شرکت ها هستند که مشکل دارند ولی پیگیری نمی شوند به چه دلیل خدا می داند
اما این شرکت که قیمتهایش خیلی بهتر از دیگران است و به نفع مصرف کننده است و تهدیدی برای فروش دیگر شرکت هاست باید مورد پیگرد قرار گیرد.
عدالت نیست
طرف اصلی کارفرما و مالک اصلی شرکت ها هستند که خوب فوت و فن قانون رو میدونند
چه مقاماتی چنین مبلغ سنگینی آنهم با دلار رانتی را برای ورود چای!!!!!! تعیین کردند و زمینه ساز،فساد شدند ؟؟!!! مگر قرار بوده برای کل کشورهای آسیا چای خریداری شود که چنین مبلغ سنگینی ارز تخصیص داده اند ؟؟!!!!!
بوی گند فساد فضا را پر کرده . به چه چیز،باید امید داشت و از چه چیز باید دفاع کرد ؟؟!!! چه چیزی را باقی گذاشتید برای دفاع ؟؟!!!!
گشت ارشاد مدیران بود؟؟
اینها نتیجه محاسبات افرادی است که دیپلم گرفتنشان ۲۰ سال طول کشیده اما مدرک دکتری را یک روزه گرفته اند !
تاکنون عددی به بزرگی 3 میلیارد و 370 میلیون دلار زیر عنوان «فساد اقتصادی» در ایران سابقه نداشته است. آنگونه که اطلاعات به دست آمده نشان میدهد ابعاد این پرونده پیچیدگیهای زیادی دارد و آنچه هماکنون توسط رییس سازمان بازرسی افشا شده، در آینده با ورود نهادهای امنیتی مبارزه با فساد بیشتر دیده خواهد شد.
آقایون مثل نقل و نبات ارز ۴/۲۰۰ پخش میکردند و مسلما وزیر صمت و کشاورزی و معاونین وقت در جریان بودند
همونایی که بعدا برا حذف این ارز تند تند هشدار و اشک تمساح میریختن