مدیرعامل مجمع هماهنگی حمایتی تشکل های کشاورزی گفت:با توسعه صنایع تبدیلی و اجرای الگوی کشت، ضایعات محصولات کشاورزی تا ۹۰ درصد کاهش می یابد.

آقای مسعود اسدی گفت: ضایعات مواد غذایی در مصرف نان، سبزی و صیفی و میوه وجود دارد، هرچند هدررفت و دور ریز نان نسبت به سنوات اخیر کاهش یافته است.

به گفته او، امروزه در بحث مواد غذایی و صنایع غذایی کیفیت مهم نیست، بلکه کمبود صنایع تبدیلی و تکمیلی و بسته بندی باید مورد توجه قرار گیرد چراکه در مواقع افزایش تولید شاهد امحا هستیم.

اسدی ادامه داد: نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی و بسته بندی مناسب منجر به امحا و هدررفت موادغذایی شده است که اجرای الگوی کشت می تواند به جلوگیری از اتلاف منابع کمک کند.

مدیرعامل مجمع هماهنگی تشکل های بخش کشاورزی با بیان اینکه مصوبه الگوی کشت با دستور قابل اجرا نیست، گفت: سالهاست که شعار مصوبه الگوی کشت را می دهیم، درحالیکه اجرای این مصوبه نیاز به عزم دولت دارد.

او گفت: اجرای مصوبه الگوی کشت علاوه بر کاهش ۹۰ درصدی ضایعات در توسعه صادرات نقش بسزایی دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار