آقای مهدی رجبی گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید، قیمت مصوب هر کیلو قارچ فله در بازار ۷۰ هزارتومان است، درحالیکه با نرخ بالای ۹۰ هزار تومان خرید و فروش می شود.
به گفته او، با توجه به آنکه امکان تولید قارچ در فصل تابستان بدلیل نداشتن برخی واحدهای سرمایه ای وجود ندارد، لذا تولید کاهش یافته است و از طرفی نوسان قیمت محصولات پروتئینی بر مصرف قارچ اثر گذار بوده است.
رجبی ادامه داد: در سنوات گذشته امکان صادرات قارچ در فصل تابستان وجود نداشت، اما امسال بدلیل تغییر ذائقه در کشورهای همسایه یا بدلیل بالا بودن قیمت گوشت و مرغ، امکان صادرات وجود داشت.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی از عرضه روزانه ۲۰ تا ۳۰ تن قارچ در تهران خبر داد و گفت: این درحالی است که قبل از فصل تابستان و تعطیلی برخی واحدها بدلیل نبود سیستم سرمایشی، توزیع قارچ به ۴۰ تا ۵۰ تن در روز می رسید.
او با بیان اینکه سال گذشته ۲۱۰ تا ۲۲۰ هزار تن قارچ در کشور تولید شد، گفت: امسال برآورد می شود که با افزایش ۲۰ تا ۳۰ هزار تنی تولید قارچ به ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزار تن برسد.