علیرضا بصیری مدیر جهاد کشاورزی نی ریز اظهار کرد: برداشت زردآلو در این شهرستان از نیمه دوم اردیبهشتماه شروع شده است و تا نیمه خردادماه ادامه خواهد داشت.
او تصریح کرد: سطح زیر کشت این محصول در شهرستان ۲۸۰ هکتار و به طور عمده در بخش پشتکوه است؛ و پیش بینی میشود امسال شاهد تولید ۲ هزار و ۸۰۰ تن انواع زردآلو باشیم.
بصیری با بیان اینکه فلکه ای، تخم گردی، شدو، خیاری و محلی از ارقام کشت شده این محصول در نیریز به شمار میآید؛ افزود: زردآلوی تولیدی این شهرستان به دلیل شرایط جوی منطقه از رنگ و طعم خاصی برخوردار و مورد توجه خریداران است.