مسعود سعادتی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهرستان و نواحی صنعتی میانه با اشاره به قابلیتها و ظرفیتهای بسیار خوب صنعتی شهرستان میانه گفت: متاسفانه از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود بهره برده نشده و ما در زمینه زیرساختها در بسیاری از شهرکهای صنعتی مشکل داریم.
وی اضافه کرد: شهرک صنعتی شماره یک میانه با ۴۱ هکتار زمین و دسترسی به امکانات زیرساختی ۸۱ واحد دارد که متاسفانه تنها ۳۶ واحد آنها یعنی نزدیک ۴۰ درصد فعال هستند که بخشی از مشکل به مشکلات شخصی برمی گردد و بخشی به ضعف قوانین که امیدواریم با رسیدگی و برنامه ریزی از سوی وزارت صمت بتوانیم این میزان را به ۶۰ الی ۷۰ درصد افزایش دهیم.
وی افزود: در شهرک صنعتی دو میانه با ۱۰۰ هکتار مساحت، در حال حاضر پنج هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته که متاسفانه به علت مشکل در زیرساختها به ویژه در تامین برق شهرک هیچ کدام منجر به نتیجه نشده است.
سعادتی تامین ۱۵ مگاوات برق در مرحله اول و ۳۰ مگاوات در مرحله دوم برای این شهرک را از مصوبات سفر دولت بیان و تصریح کرد: این میزان در بلندمدت جوابگوی نیاز شهرستان نیست.
فرماندار ویژه میانه افزود: در سال گذشته ۵۵۰ واحد در استان از حالت رکود خارج شده و فعال شده که سهم شهرستان میانه در این میان ناچیز بوده است.
مهدی اسماعیلی نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه حمایت عملی از واحدهای تولیدی فعال و بسترسازی برای ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی جدید را اولین اولویت مسئولین دانست و گفت: تامین زیرساختهای لازم برای شهرکها و ناحیههای صنعتی؛ تسهیل در روند صدور مجوزها از استان میتواند سبب جلب و جذب سرمایه گذار بیشتر به شهرستان میانه و ماندگاری آنها شود.
مرتضی حسینی دیگر نماینده مردم میانه در مجلس نیز روبرو نکردن سرمایه گذار و تولید کننده با کمبودها و مشکلات و تسهیل گری را سبب تحقق اهداف صنعتی در شهرستان خواند وپیگیری و شناسایی واحدهای راکد در شهرک صنعتی شماره یک میانه؛ اجرای کامل عملیات گازرسانی به شهرک صنعتی ۲ میانه؛ پیگیری عملیات اجرایی ساخت پست برق برای تامین برق شهرک صنعتی شماره ۲؛ مکانیابی مناسب برای ایجاد شهرک صنفی در میانه و اجرای پروژه راه ورودی شهرک صنعتی شماره ۲ میانه را خواستار شد.
معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران هم گفت: با وزارت نیرو در راستای ایجاد پست برق شصت و سه-بیست در شهرک صنعتی شماره دو میانه تفاهم اولیه صورت گرفته و سهم مشارکتی وزارت صمت پرداخت شده که با محوریت وزارت نیرو این پست برق ایجاد خواهد شد.
علی رسولیان در خصوص تامین آب مورد نیاز برخی از شهرکهای شهرستان تصریح کرد: در صورتی که محل تخصیص برای تامین آب از سوی مسئولین شهرستان مشخص و اعلام شود وزارت صمت حفر چاه و انتقال آب به شهرکها را بر عهده خواهد گرفت.
وی توسعه شهرکها به خصوص برای کسب و کارهای کوچک و اصناف تولیدی را تقاضای مسئولین و نمایندگان شهرستان میانه عنوان کرد و افزود: اگر محل مناسبی تعیین شود ما آن را تبدیل به شهرک اصناف کرده و یا اگر میسر بود شهرک صنعتی یک میانه را توسعه داده و فضای مطلوبی برای کسب و کارهای کوچک ایجاد خواهیم کرد.
معاون وزیر صمت به اختصاص بخشی از منابع مالی بانکها به طرحهای راکد جهت بازگشت آنها به چرخه تولید و فعالیت اشاره کرد و افزود: برخورد قانونی نیز با سرمایه گذارانی که ۳ سال از زمان ساخت و ساز آنها یعنی دو سال برای ساخت و یکسال بعد از ساخت گذشته، اما ساخت و سازی انجام نداده و یا اقدام به تولید نکرده و یا هدفی غیر از تولید داشته اند انجام خواهد گرفت.