جشنواره ملی طعم امید متشکل از مسابقه آشپزی ویژه معلولین با هدف ایجاد انگیزه و ارتباط افراد معلول با حوزه‌های متنوع صنعت گردشگری برگزار می‌شود.

با توجه به رویکرد تشکیل میز‌های تخصصی گردشگری به عنوان یکی از اقدامات مهم دفتر توسعه گردشگری داخلی، از سال گذشته تا کنون برگزاری رویداد‌های متنوع و مرتبط با این حوزه در دستور کار قرار گرفته است.

برپایی جشنواره ملی طعم امید که قرار است در تاریخ ۹ اردیبهشت ماه با حمایت مجموعه رستوران‌های رفتاری برگزار شود، در واقع رویدادی مستمر تعریف شده است که امسال با برگزاری مسابقه آشپزی ویژه معلولین اجرا خواهد شد و در ایام آتی با برنامه‌های متنوع دیگر پیش خواهد رفت.

در این رویداد که با هدف ایجاد انگیزه و انرژی‌بخشی به افراد دارای معلولیت و ارتقای خودباوری آن‌ها برگزار می‌شود، دو میز تخصصی گردشگری خوراک و گردشگری دسترس‌پذیر برنامه‌ریزی و اجرای مسابقه مذکور را در دستور کار قرار داده‌اند. 

بر مبنای این اقدام ۹ گروه از افراد دارای معلولیت در بخش‌های آسیب‌های نخاعی، سندرم دائون و معلولیت‌های جسمی و حرکتی با آشپزی غذا‌های متنوع به رقابت خواهند پرداخت.

پخت غذا‌هایی از جمله زرشک پلو با مرغ، کلم پلو شیرازی، کته و شامی کبابی رودباری، قلیه ماهی، کیک مرغ و ... که زمان تهیه آن‌ها بین ۴۵ الی یک ساعت است توسط شرکت‌کنندگان در این رویداد تهیه خواهد شد.

گفتنی است برترین این رقابت امکان حضور در رویداد بین‌المللی حوزه گردشگری را خواهد یافت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.