آقای سید عباس حسینی با اشاره به پیگیری مباحث مربوط به بانکداری دیجیتال در وزارت اقتصاد و بستر سازی قانونی برای به ثمر رسیدن خدماتی، چون سفته و برات الکترونیک که در حال حاضر به مرحله اجرا درآمده اند گفت: امروز شاهد اجرایی شدن چک الکترونیکی بانک صادرات به عنوان خدمت دیگری در جهت استقرار بانکداری دیجیتال هستیم که اتفاق فرخندهای است.
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه ما در عصر دیجیتال زندگی میکنیم، گفت: عصر دیجیتال عصری است که برای اولین بار در تاریخ، این امکان برای همه مردم فراهم شده است که در تولید داده، انتقال، ذخیره سازی، بازیابی و بکارگیری آن دخالت کرده و حضور داشته باشند.
حسینی با اشاره به برداشته شدن فاصله جغرافیایی و طبقاتی در عصر دیجیتال، اظهار داشت: در سالهای نه چندان دور، تنها بخشی از طبقات اجتماعی جامعه امکان دسترسی و خلق اطلاعات را داشتند، ولی امروز آحاد جامعه میتوانند این کار را انجام دهند.
معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت اقتصاد افزود: امروز همچنین تفاوت جنسیتی در خصوص دسترسی و تولید دادهها و اطلاعات از بین رفته است و این امکان نیز فراهم شده که فاصله زمانی را برداریم، به این معنا که در تمام ساعات شبانه روز قادر به دریافت یا ارائه خدمات و استفاده از آن در تمام نقاط جهان هستیم.
او اثرات شبکه ای را یکی از مزایای عصر دیجیتال عنوان کرد و گفت: اثرات شبکهای در اقتصاد دیجیتال، این امکان را میدهد، که هزینهها به صفر میل کند و با افزایش تعداد کاربران، پلتفرمهای اقتصادی بتوانند شبکههایی ایجاد کنند که موجب میشود، هزینهها به حداقل و درآمدها به حداکثر میل کند.
حسینی گفت: هر چه درآمدها با حضور مشترکین بیشتر در شبکه ها، افزایش یابد، این امکان را فراهم میکند که سودآوری مجموعه اقتصادی بیشتر شده و هزینههای آن هم به صفر میل کند.
معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت اقتصاد در ادامه اظهار داشت: ما در مجموعه وزارت اقتصاد به دفعات تأکید کرده ایم، هر گونه اقدامی که امکان ارائه خدمات با سرعت بالا، حداقل هزینه و کیفیت بالا به مشتریان بانکی را فراهم کند، از هدفگذاریهای جدی وزارتخانه است و از اقدامات این چنینی با تمام وجود خود دفاع میکنیم.