مصطفی کنار کوهی با اشاره به وجود ۳ کشتارگاه دام تمام صنعتی در استان و استاندارد سازی بیش از ۹۰ درصدی کشتارگاههای سنتی در شهرستانهای استان گفت که این کشتارگاهها مطابق با دستور العملهای سازمان دامپزشکی کشور در خصوص گوشت بهداشتی و سالم تجهیز شده اند.
او در خصوص ناهنجاری اجتماعی بهداشتی کشتار غیر مجاز دام در سطح معابر و جادههای استان افزود: جمع آوری پدیده کشتار غیر مجاز در سطح معابر مستلزم همکاری تمام دستگاههای مرتبط در این حوزه است.
به گفته آقای کنارکوهی ما به صورت روزانه و هفتگی در حال رصد و نظارت این افراد هستیم بطوریکه در ۸ ماهه امسال ۳۰۰ مورد پرونده متخلفین بهداشتی در حوزه کشتار غیر مجاز دام تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع گردید.
مدیر کل دامپزشکی خوزستان با اشاره به آثار منفی این معضل اجتماعی که در جامعه نیز بازتاب دارد عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی و در به تبع آن مرکز بهداشت استان در این امر مهم هم سو با ما در حال همکاری هستند بطوریکه برخی پروندههای قضایی تشکیل شده با همکاری و همراهی آنها بود.
این مقام مسئول هر کشتاری که خارج از از چرخه نظارت کارشناسان دامپزشکی صورت میگیرد را باعث افزایش شیوع و بروز بیماریهای مشترک در بین انسان و حیوان دانست لذا از شهروندان خواست که با خرید نکردن از این افراد دامپزشکی را در برچیدن این معضل یاری نمایند.