به گزارش ایرنا، سید محمد جواد رضوی شنبه در یکصد و هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر اهواز با دستور کار بررسی بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴ شهرداری در سرسرای شورا بیان کرد: طبق قانون یک سوم اعتبار حق آلایندگی به شهرداریها پرداخت میشود، اما با توجه به اینکه پرداخت این اعتبار به صورت پایدار نیست و امکان دارد پرداخت نشود نمیتوان در بودجه شهری برای هزینه کرد آن برنامه ریزی کرد.
استان خوزستان ۴۰ همت حق آلایندگی مطالبه دارد که طبق قانون یک سوم این رقم باید به شهرداریها پرداخت شود
وی گفت: از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۳ افزایش بودجه شهرداری اهواز روند ۳۵ درصدی داشته و امسال به یکباره ۶۵ درصد افزایش یافته است، به همین منظور شهرداری باید به تفکیک بندهای لایحه بودجه را توضیح دهد.
رضوی با بیان اینکه یکی از منابع درآمدی شهردار هزینه خدمات شهری است بیان کرد: شورای شهر با هر گونه افزایش غیرمتعارف هزینههای خدمات شهری و فشار بر مردم مخالف است.
عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز با بیان اینکه رقم پیش بینی شده پرداخت حق آلایندگی سال آینده به شهرداری ۴.۵ همت تعیین شده افزود: در طول سه سال گذشته شهرداری موفق به دریافت این رقم نشده است و چگونه در طول یک سال میتواند چنین رقمی را وصول کند.
نایب رییس شورای اسلامی کلانشهر اهواز در ادامه این نشست افزود: بودجه پیشنهادی شهرداری اهواز غیرواقعی است و باید یکی از مبناهای بودجه نویسی عملکرد سال قبل شهرداری باشد.
علی مدد هاشمپور اظهار کرد: میانگین نرخ تورم شهری اهواز ۳۵ درصد و میانگین کشوری ۳۷ درصد است و بودجه باید به گونهای تنظیم شود تا بار هزینه اضافی بر مردم وارد نشود.
وی با تاکید بر اینکه مبالغ تعیین شده در بودجه سال آینده شهرداری نیاز به چکش کاری دارد تصریح کرد: پیش بینی افزایش درآمد کارکنان شهرداری باید متناسب با میانگین عملکرد درآمدی شهرداری در پنج سال گذشته باشد.
نایب رییس شورای اسلامی کلانشهر اهواز افزود: بودجه سال گذشته شهرداری اهواز ۱۱ همت بوده است و رقم پیشنهادی بودجه سال آینده به مبلغ ۲۳ همت افزایش ۸۰ درصدی را نشان میدهد که این مبلغ غیرمتعارف است.
کاهش ساخت و ساز در اهواز باعث افزایش بیکاری شده است
عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز در ادامه اظهار کرد: کاهش ساخت و ساز در اهواز باعث کاهش درآمد شهرداری و در نهایت افزایش بیکاری و افزایش مشاغل کاذب در شهر شده است.
ناصر مهداوی ادامه داد: ۲۷.۲ افزایش عوارض شهری برای سال آینده لحاظ شده که قطعا باعث رکود بیشتر در ساختمان سازی خواهد شد.
وی ادامه داد: سال گذشته با افزایش نرخ عوارض شهری ساختمان سازی در شهر دچار رکود شد به همین دلیل تعیین نرخ عوارض شهری باید با دقت هر چه بیشتر انجام شود.