علی قاسمی روز یکشنبه در جلسه شورای اداری مازندران گفت: بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران مقرر شد تا از محل فروش چوبهای که سیل از بالادست آورده بود، برای مناطق سیل زده هزینه شود.
وی ادامه داد: به رغم فروش ۱۰ میلیارد تومانی چوب، اما فقط یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آن برای این مناطق پرداخت شده و اداره کل منابع طبیعی از پرداخت مابقی آن خودداری کرده است.
فرماندار چالوس گفت: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری غرب ماندران از محل فروش چوب ۱۰میلیارد تومان دریافت کرد که کمتر از یک میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان برای مناطق سیل زده اختصاص دادند و تا کنون ریالی برای معیشت و بیمه خانوادههای سیل زده پرداخت نشده است.
بامداد جمعه هفتم مرداد ماه امسال براثر بارندگی رگباری و طغیانی شدن رودخانهها سیلی در روستاهای بخش مرزن آباد چالوس جاری شد و خسارتهای جبران ناپذیری به زندگی مردم و نیز زیرساختها از جمله راههای ارتباطی، شبکههای برق رسانی، آبرسانی، تلفن و مخابرات وارد کرد و متاسفانه این حادثه، علاوه بر انسداد جاده چالوس - کرج محدوده کندوان، همچنین ارتباط حدود ۲۴ روستا با شهر مرزن آباد را نیز طی ۲۴ ساعت قطع کرد.
فرماندار چالوس در بخش دیگری به ۶۶مصوبه سفر استاندار مازندران به این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: تا کنون ۱۱مصوبه اجرایی؛ ۴۷مصوبه در حال اجرا و هشت مصوبه هنوز اجرایی نشده است.
قاسمی افزود: متاسفانه در بعضی از طرحهای زیرساختی به خصوص تکمیل زیر گذر نواب، چهار خطه کردن راه مرزن آباد و آبرسانی به ۱۲۹روستا با مشکلات بی توجهی پیمانکاران مواجه هستیم.
وی بیان کرد: اگر در اجرای طرحهای آبرسانی تسریع نشود در بهار سال آینده با بحران کم آبی این روستاها مواجه خواهیم شد.