حمید رشیدی گفت: نسبت به پارسال افزایش ۵۰ درصدی سطح زیر کشت پیاز را در این شهرستان داشتهایم که بیشترین سطح زیر کشت پیاز در شهرستان کازرون در بخش جره و بالاده واقع شده است.
این مقام مسئول گفت: با توجه به میانگین ۴۰ تنی تولید پیاز در مزارع شهرستان کازرون پیش بینی میشود بیش از ۱۶ هزار تن از این محصول برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
رشیدی به نبود نبود واحد فرآوری و سردخانه برای نگهداری و انبار پیاز در فصل برداشت در شهرستان کازرون اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری در این حوزه با توجه به کیفیت و کمیت محصول تولیدی میتواند برای سرمایه گذاران بسیار سودآور باشد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان کازرون گفت: ارقام پیاز کشت شده در این شهرستان شامل سفید شیری، زرد طلایی و قرمز است و پیاز قرمز کشت شده در این شهرستان به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد.