غلامرضا سعیدی گفت: در گشت مشترک از ۱۵ واحد نانوایی در بخش گیل خوران و دهستان لاریم شهرستان جویبار برای دو واحد متخلف بدلیل کم فروشی و رعایت نکردن ساعت پخت پرونده تعزیراتی و جریمه ۲۲۰ میلیون ریال تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات شهرستان معرفی شدند.
در بازدید سرزده ستاد تنظیم بازار مدیریت جهاد کشاورزی و بازرسان اداره صمت شهرستان جویبار از نانواییهای این شهرستان، چگونگی پخت نان، ساعات پخت، رعایت بهداشت و کیفیت آرد و نان نانواییها مورد بازرسی قرار گرفت.
به گفته سعیدی در جریان این بازدیدها که با حضور کارشناسان قرارگاه امنیت غذایی شهید امانی جهاد کشاورزی، بازرسان اداره صمت، اصناف و بسیج اصناف انجام شد، کیفیت، کمیت، رعایت بهداشت فردی کارگران، نوع برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانههای هر قرص نان با توجه به نوع نان، توسط بازرسین پایش شد.
او هدف از این بازدیدها را نظارت دقیق و دستور مقام عالی دولت در شهرستان به لزوم نظارت مستمر بر نحوه پخت، عرضه نان مناسب و بهداشت نانواییها از سوی دستگاههای ذی ربط برشمرد.