شهرستان گچساران به لحاظ داشتن آب، هوا و خاک مناسب از مناطق مستعد کشت محصولات صیفی است.
محصولات صیفی در دو فصل بهار و پاییز در گچساران کشت می شود و این روزها کشاورزان مشغول برداشت خیار سبز بهاره هستند.
انواع صیفی جات، محصولات جالیزی، بادمجان، هندوانه، گوجه فرنگی و خیار سبز از جمله محصولاتی است که در مناطق مختلف گچساران کشت میشود.
خیار سبز از جمله محصولاتی است که در دو فصل بهار و پاییر کاشت میشود؛ خیار بهاره در اسفند به صورت زیر پلاستیکی کشت و اواخر اردیبهشت برداشت آن آغاز میشود.
یکی از کشاورزان خیار کار گچساران گفت: در هر هکتار حدود ۳۰ تن خیار برداشت میشود.
قره قاتی می گوید: خیار سبز منطقه امامزاده جعفر و لیشتر در این فصل هم برای تازه خوری و هم خیار شوری برداشت میشود.
او گفت: عمده محصول برداشتی در کنار مزرعه به فروش میرسد.
به گفته این کشاورز، خیار هرروز باید برداشت شود و معمولا تا یک ماه برداشت ادامه دارد.