امسال در دشت‌های امامزاده جعفر و لیشتر گچساران حدود ۲۰ هکتار خیار کشت شده است.

شهرستان گچساران به لحاظ داشتن آب، هوا و خاک مناسب از مناطق مستعد کشت محصولات صیفی است.
 
محصولات صیفی در دو فصل بهار و پاییز در گچساران کشت می شود و این روزها کشاورزان مشغول برداشت خیار سبز بهاره هستند.
 
انواع صیفی جات، محصولات جالیزی، بادمجان، هندوانه، گوجه فرنگی و خیار سبز از جمله محصولاتی است که در مناطق مختلف گچساران کشت می‌شود.
 
خیار سبز از جمله محصولاتی است که در دو فصل بهار و پاییر کاشت می‌شود؛ خیار بهاره در اسفند به صورت زیر پلاستیکی کشت و اواخر اردیبهشت برداشت آن آغاز می‌شود.
 
یکی از کشاورزان خیار کار گچساران گفت: در هر هکتار حدود ۳۰ تن خیار برداشت می‌شود.
 
قره قاتی می گوید: خیار سبز منطقه امامزاده جعفر و لیشتر در این فصل هم برای تازه خوری و هم خیار شوری برداشت می‌شود.
 
او گفت: عمده محصول برداشتی در کنار مزرعه به فروش می‌رسد.
 
به گفته این کشاورز، خیار هرروز باید برداشت شود و معمولا تا یک ماه برداشت ادامه دارد.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.