آقای مسعود اسدی گفت: تاکید رهبر انقلاب بر خودکفایی تولید گندم و دانه های روغنی نشان دهنده این است که امنیت ملی به این موضوع بستگی دارد. با توجه به محدودیت منابع آب در کشور، افزایش بهره وری در واحد سطح تنها راه تحقق فرمایشات رهبر انقلاب درباره بحث خودکفایی است.
رئیس مجمع هماهنگی تشکل های کشاورزی، مکانیزاسیون بسیار پیشرفته، آموزش کشاورزان، نهاده با کیفیت و ایجاد زیرساخت هایی همچون آبرسانی مدرن و زه کشی زیرزمینی را از راهکارهای خودکفایی گندم با همین میزان آب موجود اعلام کرد.
اسدی گفت: با توجه به آنکه ایجاد زیرساخت های لازم برای رسیدن به خودکفایی از اختیار و وظایف وزارت جهاد کشاورزی فراتر است؛ بنابراین دولت برای حمایت از بخش کشاورزی باید منابع لازم را تامین کند تا دیگر نگران واردات گندم، شرایط تحریم و مسائل نقل و انتقال پول نباشیم.
گرچه بنیاد ملی گندمکاران برآورد کرده که اگر اتفاق خاصی همچون سیل، تگرگ، سرما، طوفان و آفات و سایر بلایای طبیعی رخ ندهد، امسال با تولید ۱۲ میلیون تن گندم مجدد به خودکفایی می رسیم، اما به سبب آنکه خودکفایی این محصول با امنیت ملی و غذایی گره خورده است، صرفا نباید محدود به سال های ترسالی باشد.
بسیاری از مسئولان و دست اندرکاران بخش کشاورزی براین باورند که آزادسازی نرخ آرد و نان یکی از راه های ارتقای کیفیت و کاهش دور ریز نان است که بنابر تاکید رهبر انقلاب این موضوع، افزایش قیمت نان و پرداخت یارانه به اقشار ضعیف در کنار فرهنگ سازی می تواند تاثیر بسزایی در تحقق این امر داشته باشد.
قطعی برق وگرانی همه چیز.سال1401به انبارگندم تکیه نکنید.