تحلیلگر بازار سرمایه در خصوص روند حرکتی شاخص کل و هم‌وزن نکاتی را مطرح کرد.

آرادپورکار تحلیلگر بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در خصوص شاخص کل بورس یک الگوی مثلث فلت را تشکیل داده که در موج D خودش است و احتمالا در همین محدوده‌های فعلی موج D بخواهد تمام شود و به سمت موج‌ E برود که فکر نمی‌کنم زیر ۲ میلیون و ۷۳۰ هزار واحد بخواهد بیاید و احتمالا موج اصلاحی تمام و به سمت یک موج جنبشی دیگر خواهیم رفت.

او در ادامه اظهار کرد: اگر بخواهیم به شکل کلاسیک هم نگاه کنیم یک الگوی ادامه دهنده پرچم کاملا مشهود است افزایش ارزش معاملات در تشکیل موج‌ E که به سمت پایین می‌آید می‌تواند یک پارامتر خیلی مهم باشد. زمان‌هایی که می‌خواهیم به سمتی برویم که بازار یک اصلاحی داشته باشد طبیعتا هرچقدر ارزش معاملات از میانگین خود بالاتر باشد می‌تواند روند صعودی شکل گیرد.

شاخص کل

این تحلیلگر بازار سرمایه در خصوص شاخص کل هم وزن هم بیان کرد: در شاخص کل هم وزن یک مقداری قضیه فرق می‌کند این شاخص در یک کانال نزولی قرار دارد که مقاومت ۸۷۳ هزار واحد را دارد و حمایت آن ارتفاع ۸۲۵ هزار واحد است.

پورکار افزود: در کل شاخص کلی‌ها عملکرد بهتری دارند و احتمالا در گام حرکتی صعودی بعدی مجدد نماد‌های شاخص‌ساز و بزرگ می‌توانند عملکرد بهتری نسبت به کلیت بازار و نماد‌های کوچک‌تر داشته باشند.

شاخص کل هم وزن

شایان ذکر است دیدگاه‌های فوق صرفا تکنیکال بوده و عوامل و اخبار زیادی مانند مناسبات سیاسی و تصمیمات اقتصادی، می‌تواند بر روند این شاخص‌ها تاثیر بگذارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار