مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید از تسریع در آماده سازی واحد‌های تحویل نشده پردیس بعد از سفر وزیر راه و شهرسازی به آن شهر جدید، خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - شهرام ملکی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید، با هدف بازدید و بررسی میدانی به فاز‌های ۵، ۸، ۹ و ۱۱ پردیس رفت و از نزدیک بر روند عملیات پروژه‌ها نظارت کرد.

وی پس از بازدید از نواحی مختلف شهر جدید پردیس با اذعان به سرعت مطلوب شرکت عمران شهر پردیس در انجام پروژه‌ها عنوان کرد: در شهر جدید پردیس مجموعا ۱۳ هزار مسکن حمایتی داریم که تاکنون هر کدام به دلائلی با تاخیر مواجه شده و به ثبت نام کنندگان تحویل نشده است.

ملکی ادامه داد: شهر جدید پردیس پس از سفر وزیر راه و شهرسازی مصوبات موثری برای تکمیل واحد‌های ثبت نامی داشته، که از جمله می‌توان به ابلاغ ۱۱هزار میلیارد ریال در دو نوبت اشاره داشت که این حمایت، نقش بسزایی در شتاب بخشی به پیشرفت و تکمیل پروژه‌ها داشته است. 

وی افزود: همچنین وزیر راه و شهرسازی در نشست شورای عالی مسکن مجوز ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار دیگر را مصوب کرده که این حمایت و اهتمام نیز اثر محسوسی بر به حداقل رساندن زمان انجام پروژه‌های نیمه کاره خواهد گذاشت.

ملکی در خلال این بازدید طی گفتگویی با مراجعان اطمینان خاطر داد که با رفع نواقص در سال آینده که سال شکوفایی در تولید مسکن خواهد بود، بخش عمده واحد‌ها تکمیل و به ثبت نام کنندگان تحویل شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در نهایت از حمایت‌ها و همراهی‌های مجلس به ویژه نمایندگان تهران به خاطر تخصیص ۳۰ هزار میلیارد تومان در قالب بند پ تبصره ۱۰ قانون برنامه و بودجه سال ۱۴۰۴ تشکر و قدردانی کرد.

منبع: وزارت راه و شهرسازی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
پگاه
۱۷:۲۰ ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
از این سال بعدها زیاد قول دادند....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
مسکن های مهر نباید بزرگتر از ۲۰ متر باشه والا مستضعفا نمیتونن بخرن
Iran (Islamic Republic of)
شمس کریمی
۰۱:۲۶ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳
تورو ب خدا ب مستاجران خانه دولتی بدین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۷ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
فقط حرف زدن ولی عملی درکارنیست چرااززمان احمدی نژادمسکن مهرشروع شدوالان نزدیک ۱۴*۱۵ساله که هنوزتعدادزیادی ازآنهاتکمیل نشده است وتاچندسال دیگرازرده خارج می شودوهردولتی می آیدبرای خودشیرینی بااسم دیگربه نام خودش ازاول شروع به ساخت می کنددرصورتی که هنوز اولیها تکمیل نشده است این چه کاری می باشدعقلتان رابه کارببرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۲ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای مسئولین دلسوز و مهربان
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۸:۱۷ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳
سرعت کلاه برداری سرعت گرفت ??
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۴ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
۱۳ سال هست میگید سرعت گرفت
آخرین اخبار