با ۴۰ میلیارد تومان هزینه، ۴ سردخانه محصولات کشاورزی در گیلان برای افزایش توان ذخیره سازی راه اندازی شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، جوادزاده، مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۴ سردخانه در گیلان با ۴۰ میلیارد تومان هزینه راه اندازی شده و ظرفیت سردخانه‌های استان به ۵۰ هزار تن افزایش یافته است.

او افزود: با راه اندازی این واحد‌ها تعداد سردخانه‌های استان به ۸۸ واحد افزایش یافته و ظرفیت ذخیره سازی در استان هم به ۲۰۰ هزار تن رسیده است.

سرانه سردخانه‌ای در گیلان ۸۰ کیلوگرم است.

مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی گیلان همچنین با اشاره به این که ۹ واحد از سردخانه‌های استان مجهز به سورتینگ و بسته بندی میوه هستند، گفت: گیلان ظرفیت بسته بندی ۲۰ هزار تن محصول را دارد و همه‌ی این محصولات به کشور‌های حاشیه‌ی خزر صادر می‌شوند.

بیشتر مراکز سورتیگ و بسته بندی میوه در آستارا و تالش قرار دارند.

جوادزاده تصریح کرد: ۳۰ درصد از سردخانه‌های استان با دمای زیر صفر برای نگهداری محصولات پرتئینی و بقیه با دمای بالای صفر مناسب نگهداری میوه است.

 

 

 

انتهای پیام/م.‌ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.