مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: گیلان ۶۰ درصد از جوجه بوقلمون کشور را تولید می‌کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سورنا چایچی، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: گیلان تولید کننده ۶۰ درصد از جوجه بوقلمون کشور است و پیش بینی شده تولیدکنندگان گیلانی تا پایان سال، هزار و ۸۰۰ تن گوشت بوقلمون به بازار‌های مصرف عرضه کنند.

او بابیان اینکه در هر دوره پرورش ۹۳ هزار و ۲۰۰ قطعه جوجه بوقلمون در گیلان پرورش داده می‌شود، افزود: ۱۷ واحد پرورش بوقلمون در گیلان فعال است که شهرستان‌های رشت، رودبار و لاهیجان بیشترین تولید این گوشت را دارند.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با اشاره به اینکه گیلان دارای ۷ واحد بوقلمون مادر با ظرفیت ۴۳هزار و ۵۰۰قطعه می‌باشد، گفت: گوشت بوقلمون تولید شده در واحد‌های پرورشی گیلان علاوه بر مصرف در داخل استان به سایر استان‌های کشور نیز صادر می‌شود.

چایچی افزود: تولیدکنندگان بوقلمون در گیلان موفق شدند از سال ۱۳۹۰ تاکنون با تولید استاندارد، کشورمان را از واردات این محصول بی‌نیاز کنند.

او تصریح کرد: گوشت بوقلمون با داشتن پروتئین، ویتامین و املاح بالا و نیز کلسترول پایین بهترین گزینه است تا در سبد غذایی خانوار قرار بگیرد.

 

 

 

انتهای پیام/م.‌ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.