کارخانه لبنیات دانشگاه ارومیه بعد از ۴۲ سال رکود در سال تولید، پشتیبانی‌ها ومانع زدایی‌ها به چرخه تولید وارد شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، کارخانه لبنیات دانشگاه ارومیه بعد از ۴۲ سال رکود به همت دفتر فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه گذاری دانشگاه و با همکاری بخش خصوصی در سال تولید، پشتیبانی‌ها ومانع زدایی‌ها با مسئولان استانی به چرخه تولید وارد شد.

رحیم حب نقی رئیس دانشگاه ارومیه در آیین آغاز بهره برداری از این کارخانه گفت: کارخانه لبنیات دانشگاه ارومیه در سال ۱۳۵۸ توسط یک شرکت سوئدی آلفا لاوال تجهیز و راه اندازی اولیه شده، ولی طی سال‌های گذشته این کارخانه راکد مانده بود که امروز با ظرفیت دریافت و فرآوری ۱۰ تن شیر در روز و تولید محصولات لبنی و با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان که در زمینه بهسازی ابنیه و دستگاه‌ها هزینه شد، به بهره برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: بسترسازی جهت آموزش دانشجویان و تربیت نیروی‌های کارآفرین، اجرای پروژه‌های تحقیقاتی - کاربردیِ مورد نیاز صنعت و تدوین دانش فنی برای محصولات جنبی از جمله مهم‌ترین اهداف دانشگاه ارومیه در راه اندازی دوباره این کارخانه است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.