همه پروژه‌ها و برنامه‌های اجرایی منابع طبیعی بویژه در بخش جنگل از مرحله مکان یابی تا مرحله اجرا باید دارای نقشه‌های مکان محور و رقومی باشد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، کامران پورمقدم، رییس مرکز جنگل‌های خارج از شمال و مجری طرح ملی زراعت چوب سازمان جنگل‌ها گفت: مبنای کار در انجام پروژه‌های منابع طبیعی، دارا بودن نقشه‌های مکان محور و اطلاعات رقومی است.

او این اقدام را در راستای دستور رییس سازمان جنگل‌ها در سال گذشته و در اجرای برنامه ۹ در ۹۹ و جهش سازمانی دانست و افزود: کلیه پروژه‌ها و برنامه‌های اجرایی منابع طبیعی بویژه بخش جنگل از مرحله مکان یابی تا مرحله اجرا باید دارای نقشه‌های مکان محور و رقومی باشد.

رییس مرکز جنگل‌های خارج از شمال و مجری طرح ملی زراعت چوب سازمان جنگل‌ها گفت: استاندارد‌های لازم برای تهیه نقشه‌ها از سوی دفتر مهندسی و مطالعات سازمان تهیه و به ادارات کل منابع طبیعی استان‌ها ابلاغ شده است تا بر اساس مشخصات لازم این نقشه‌ها در استان‌ها تهیه و پس از تایید توسط کارگروه فنی استانی جهت بررسی به ستاد سازمان ارسال تا در دیتا سنتر و داده‌های مکانی سازمان بارگذاری شود.

کامران پورمقدم افزود: در سال ۹۹ نقشه پراکنش نقاط اجرایی طرح زراعت چوب و اطلاعات رقومی مربوط به جنگل کاری از استان‌ها اخذ شده و جهت بارگذاری در پایگاه داده‌ها به دفتر مهندسی و مطالعات ارسال شده است.

او گفت: در حال حاضر و در راستای اجرای برنامه‌های اقدام ویژه سال ۱۴۰۰ نیز نقشه‌های پیشنهادی در زمینه زراعت چوب، جنگل کاری و احیای جنگل‌ها و همچنین ذخیره گاه‌های جنگلی از استان‌ها درخواست شده و نقشه‌ها در حال جمع آوری است.

رییس مرکز جنگل‌های خارج از شمال و مجری طرح ملی زراعت چوب سازمان جنگل‌ها تصریح کرد: این نقشه‌ها پس از بررسی استاندارد‌های لازم و تایید نهایی مبنای کار نظارتی قرار خواهد گرفت و در پایان سال ۱۴۰۰ نیز بر مبنای نقشه‌های اولیه جمع آوری و جهت بارگذاری بر داده‌های مکانی به دفتر مهندسی و مطالعات ارسال می‌شود.

 

انتهای پیام/م.‌ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.